Quierosersanto.com estrena una nova xarxa de «ciberapòstols»

26 junio 2020

Per Pedro Ybarra Bores

L’any 2006, el delegat de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Salesiana de Maria Auxiliadora de Sevilla aprova i finança el projecte web www.quierosersanto.com, que va ser presentat per un jove salesià, estudiant de teologia, per tal de fer veure als joves que ser sant està a l’abast de tots, i que, sens dubte, és una crida que Déu ens fa. Es va prendre el nom «Vull Ser Sant» en honor a Domènec Savio, el jove alumne de Sant Joan Bosco, que amb tan sols 14 anys va aconseguir aquesta tan admirable fita al convertir-se en el sant més jove de l’Església (no màrtir), alumne de el fundador dels Salesians, «un model per a tots els infants, adolescents i joves».

«La santedat és per a tothom. Ens ho recorda el Papa Francesc: «Sigues sant vivint amb alegria el teu lliurament». Estàs casat? Sigues sant estimant i ocupant-te del teu marit o de la teva dona … Ets un treballador? Sigues sant complint amb honradesa i competència el teu treball al servei dels germans. Ets pare, àvia o avi? Sigues sant ensenyant amb paciència als infants a seguir Jesús. Tens autoritat? Sigues sant lluitant pel bé comú i renunciant als teus interessos personals» afirma la web.

Segons el director i webmaster, el pare Sergio Codera, «Ara més que mai que el Papa Francesc està animant tant a la santedat, hem actualitzat la web amb la incorporació d’un equip de dotze« ciberapòstols»joves de diverses parts de món: Andy(Equador), Baruc (Mèxic), Clara (Espanya), Guille (España), Juan Maracas (Colòmbia), Luis (Espanya), Manuel (Espanya), Mario(Itàlia), Marisol (Mèxic), Matías (Argentina), Rocío del Amor (Espanya) y Velasco (Espanya)», afirma.

Per arrencar aquesta nova fase de «El portal catòlic de joves, per a joves» Guillermo Garrido publica una entrevista a Daniel del Valle, un jove artista que té una vida molt lligada a Déu. Als seus 18 anys, aquest jove cantant reconeix que en la seva vida «tot ha anat al voltant de l’Escolania de l’Escorial, una experiència tremenda que sempre va equiparar a Howard, de Harry Potter. A partir d’aquí vaig decidir emprendre el meu projecte com a artista », diu.

Quierosersanto.com té milers de seguidors en els seus perfils de les principals xarxes socials i presenta a la seva pàgina d’inici enllaços dirigits a les biografies de sants joves, com és el cas de Domènec Savio, Joselito Sánchez del Río, Ceferino Namuncura o Bartolomé Blanco.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...