Presentat un ampli ventall de recursos per esprémer el lema ‘Ens mou l’Esperança’

27 agosto 2021

El passat 9 de juny es presentava el lema que acompanyarà el treball del proper curs. De la mà de Jordi Lleixà, delegat de Pastoral Juvenil, es va donar a conèixer «Ens mou l’Esperança», reflex de l’Estrena del Rector Major, que es farà present durant els propers 12 mesos a les diferents comunitats educatives.

«Seguint amb la línia de treball dels últims anys, amb la qual hem treballat diferents opcions del Projecte Orgànic Inspectorial, el curs entrant ens centrarem en l’opció tercera sobre el sentit evangelitzador de la nostra missió que es fa des de tots els ambients i que ho concretem des de l’itinerari d’educació en la fe.

Aquest treball és el que volem fer durant els pròxims mesos, des d’un entorn especial i tornant de la pandèmia que encara no ha acabat», explicava el salesià durant la trobada dels Consells de la Comunitat Educativo-Pastoral sobre una esperança que sorgeix de la trobada personal amb Jesucrist. Al costat del sentit del lema també es va presentar la imatge corporativa i la web que recollirà tot el material preparat per a l’ocasió que està disponible a https://www.salesianos.edu/nosmuevelaesperanza/ca/ens-mou-lesperanca/

Nous materials per a un curs carregat de reptes

El lema guiarà els esforços aquest any i estarà acompanyat d’una àmplia selecció de materials elaborats per un extens equip de col·laboradors repartits per tota la geografia inspectorial i acompanyats des de la Delegació de Pastoral. Gràcies a un web adaptat per als diferents dispositius, on també s’allotgen recursos relacionats amb la imatge corporativa de la mateixa, s’oferiran materials per a les Escoles, Plataformes Socials, Parròquies, Centres Juvenils, l’Itinerari d’Educació en la Fe i els agents de pastoral. Des de ‘Bons dies’ a recursos per a convivències, passant per activitats introductòries, materials per a temps forts, cançons o formació.

Un lema comú i un objectiu compartit que recordaran que a Salesians «Ens mou l’Esperança».

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...