Persones que ens inspiren

9 diciembre 2021

Les persones estan envoltades de moltes altres que van deixant empremtes, aprenentatges, històries, sensacions, llegats…

La Fundació Don Bosco Salesianos Social és una casa gran, com mostra el seu imagotip, i sempre hi ha moltíssimes persones que omplen tots els espais i fan una aportació molt valuosa a la nostra missió i a l’èxit de la nostra visió.

«Cadascú és com un ordit de tela on cada nus de la trama està formada per una experiència o una vivència que fa revelar el que som i manifesta els punts forts que ens fan brillar davant nosaltres mateixos, davant els altres i davant Déu», comparteixen des de les Plataformes Socials sobre la importància d’aquestes figures.

 
Don Domingo González, Mercedes Berdonés, Víctor Rodríguez, Mamá Margarita, Miguel Magone o Bartomeu Garelli són algunes de les persones recordades en aquesta campanya.
«En aquesta secció volem mostrar les claus dels qui ens han inspirat des dels inicis o durant el desenvolupament de la història d’aquesta Fundació. Trobaràs persones molt conegudes i d’altres menys; trobaràs llocs i paraules significatives. Tot això ens ha configurat tal com som.
Avui aquestes paraules (carregades de cares, significats, llocs…) es converteixen en la inspiració dels recursos residencials que té l’entitat. En aquesta secció, descobriràs aquestes persones i aquests recursos que donen forma a la intervenció que cada dia fa realitat els somnis de tantes persones que formen part d’aquesta gran casa que acull i que és la Fundació Don Bosco Salesians Social”, expliquen.
«Ens agradaria que en conèixer cadascuna d’aquestes persones, cadascun d’aquests llocs carregats de significativitat i història, i cada paraula que caracteritza la nostra missió, et sentis impulsat a ser inspiració per a les persones que formem la Fundació i a les que atenem a cada localitat i projecte», comparteixen sobre el sentit de la iniciativa.
«Tots som persones valuosos i la teva vida pot continuar enriquint aquesta secció. Gaudeix coneixent tantes vides, tants aprenentatges i tanta inspiració perquè tu puguis brillar i inspirar tantes persones com han fet tots els que integren aquesta secció», afegeixen sobre la invitació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...