«Per avançar és imprescindible la creativitat, el talent i la innovació»

16 diciembre 2020

El 10 de desembre es va celebrar via telemàtica, el V Encuentro de Amigos del Premio Nacional Don Bosco. En el centre de Salesians Zaragoza es va comptar amb la presència de Ramón Alejandro Balet, president de SAICA, guanyador en la 33ena edició del Premio Mario Rubio i que no va poder assistir a recollir el seu premi en l’acte de lliurament de la passada edició. El director del Premio Nacional Don Bosco, el salesià Juan Bosco Sancho va fer entrega d’aquest guardó a Ramón Alejandro qui va dirigir als assistents unes paraules d’agraïment.

El grup SAICA col·labora amb el Premio Nacional Don Bosco des de fa més de vint anys, a l’igual que centres salesians de tot España col·laboren en temes de formació per a treballadors de SAICA, segons paraules de Ramón Alejandro: «Per avançar són imprescindibles la creativitat, el talent i la innovació, elements tots ells molt presents en les empreses del grup SAICA i que s’alineen perfectament amb el Premio Nacional Don Bosco en la seva recerca de joves brillants. La inversió de les empreses, en formació i en departaments R + D + I és fonamental, ja que són pilars estratègics que cada dia tenen més pes dins de l’empresa.”

L’acte, que ha dirigit la nova directora de l’escola, Merche López, va començar amb la salutació del director de la casa Juan Bosco Sancho, qui va donar la benvinguda a tots els assistents agraint la seva col·laboració un any més, ja que sense ells, aquest premi no seria possible. Merche López va informar als col·laboradors de les novetats que l’organització del certamen estan posant en marxa per a la 34ena edició i que, la majoria, vénen condicionades per la situació de pandèmia sanitària que estem vivint. Així la defensa dels projectes davant del tribunal es farà de forma telemàtica, com l’exposició de projectes que es realitzarà a través d’una plataforma digital i l’acte de lliurament de premis que serà via streamming.

Les novetats han estat molt ben acollides pels col·laboradors que han donat l’enhorabona a l’organització per seguir apostant pel futur reeixit de les noves generacions.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...