Nova etapa de la pàgina web salesians.cat

22 mayo 2020

Ja estem de nou en línia! Tornem amb una renovació total del web de la Inspectoria per seguir explicant el que som, el que fem, la vida dels nostres centres i cases.

Com ja venim treballant des de fa anys, les delegacions de comunicació de les Inspectories Salesianes de Santiago el Mayor i Maria Auxiladora hem tornat a fer un pas conjunt per al canvi i l’actualització de les pàgines web Inspectorials. L’actual la vam posar en marxa el 2014, quan va néixer la nostra Inspectoria i, després de sis anys, necessitava una renovació profunda. Continuant amb la proposta tècnica oferta també a les cases salesianes, ara les web Inspectorials donen també el salt al nou model.

Compartir disseny, formats i tecnologia ens permet un intercanvi més fàcil de continguts, aprofitar sinergies i projectar una imatge comuna que ens identifica com a Salesians, sense importar el lloc en què estiguem.

Amb un concepte més actual, amb major protagonisme de la imatge, presentem la nova web www.salesians.cat que ha estat treballada amb gran professionalitat per l’equip tècnic de la Delegació de Comunicació, amb l’assessorament de l’departament d’Informàtica i el suport de Dosatic.

Aprofitant el canvi, i en estreta relació amb la Delegació de Pastoral Juvenil, tota l’oferta i proposta de pastoral, tant de recursos com dels diferents ambients, està present en la nova web, així com informació bàsica dels Salesians, la Inspectoria i els principals sectors de la nostra missió.

En un primer cop d’ull, l’usuari pot accedir a totes les seccions del web, tant des dels menús, com des del «slider» inicial. I una gran novetat. Navegant per els menús dels diferents ambients es pot accedir a un mapa interactiu en el qual cercar, a tot Espanya, les diferents cases i obres salesianes, amb una informació bàsica de cadascuna d’elles.

 

A la primera línia de menú pots trobar:

 

  • Accés a les diferents xarxes socials, canal de Youtube, àlbums de fotos.
  • Pastoral juvenil: un ampli ventall d’enllaços des dels quals accedir a la campanya de pastoral, i els diferents ambients d’animació (vocacional, missionera, educació en la fe, esport educatiu …). A cada un, informació bàsica de què s’està treballant, materials i enllaços a documents i recursos importants.
  • Notícies: Actualitat de la vida inspectorial, salesiana, i les notícies de www.salesianos.info
  • Recursos, calendari i galeria: Accés a documents, materials, de les diferents delegacions i de la Inspectoria.
  • Ambient segur

En la segona línia de menú pots trobar:

 

  • Salesians: Aquí t’expliquem l’entitat de la Congregació, dades bàsiques, informació sobre Don Bosco, el nostre fundador, i enllaços per conèixer als sants salesians.
  • Inspectoria: Resumim la història, organització i estructura de la nostra Inspectoria, i s’accedeix a un nou mapa des del qual pots trobar cases i obres salesianes de tot Espanya.
  • Escoles-Parròquies-Centres Juvenils-Plataformes Socials-ONGD: Pilars bàsics de la nostra missió, en cada un d’ells oferim una informació bàsica del que fem, documents de referència, l’accés al mapa on trobar les diverses entitats salesianes, i els enllaços per ampliar el coneixement d’aquestes realitats.
  • Família Salesiana: Breu explicació dels diferents grups que existeixen a la nostra Inspectoria i els enllaços per conèixer-los més a fons.
  • Serveis: Hem inclòs aquí albergs, residències, també els locals de la Casa Inspectorial, que serveixen per a trobades, convivències, reunions de grup. També l’apartat de Formació, Economia i Comunicació, amb la imatge corporativa, notes de premsa, pla de comunicació …

Us convidem a fer un tomb per aquest nou espai, per conèixer millor la realitat inspectorial i salesiana: Salesians, la nostra Inspectoria, Escoles, Parròquies, Centres Juvenils, Plataformes Socials, ONGD i tots els camps d’acció de la Pastoral Juvenil i els Serveis que presentem.

I us convidem a dedicar algun minut a navegar per les diferents seccions i així conèixer on pots trobar allò que estàs buscant.

¡Benvinguts a aquesta nova “casa”! Entreu al pati digital!

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...