Materials per caminar pels senders de la Quaresma 2021

18 febrero 2021

Per Salesians Comunicació. 

Comencem la quaresma, un temps en què els cristians centrem la nostra atenció en la solidaritat, l’austeritat i l’oració. Un itinerari que ens conduirà a la Pasqua del Senyor.

Sota el nom de PETJADES, la Inspectoria Maria Auxiliadora ofereix uns materials que es renovaran diàriament per facilitar moments de reflexió i pregària durant cadascuna de les quaranta jornades quaresmals.

Aquests materials ofereixen quatre elements diaris:

  • Un pòster amb una imatge suggerent i un breu títol que enuncia el tema del dia.
  • Cada pòster va acompanyat de la seva corresponent fitxa. Cada fitxa presenta tres breus apartats:
  • Paraula de Déu: un text de l’evangeli d’acord amb el tema.
  • Reflexió sobre un valor, amb propostes humanes i cristianes.
  • Una oració.

Aquests materials creats pel salesià de la comunitat de Borriana, José J. Gómez Palacios, brinden als educadors i catequistes la possibilitat de crear breus espais d’interiorització, a partir dels quals vertebrar petits compromisos.

Fins donar la vida. Itinerari quaresmal per a joves (i no tan joves)

Es tracta d’un itinerari per a les cinc setmanes de quaresma amb propostes diàries per acollir la Paraula i confrontar-la amb la teva vida. Allà, al fons, es perfila la Pasqua. Caminar amb Jesús és posar els peus allà on ell va trepitjar, fer nostre el seu missatge, captar la seva mirada i obrir les nostres mans per donar vida al nostre voltant. Aquestes pàgines creades pel salesià José Miguel Núñez, volen ajudar-te en la trobada amb el Mestre per transformar el cor i a respondre a la seva proposta alliberadora. Bona marxa!

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...