«Malgrat el conflicte actual, Etiòpia sempre ha destacat per la bona convivència»

20 diciembre 2021

Per Bosco Global

Teresa Aznárez, voluntària de Bosco Global i molts anys treballant al país, dóna algunes claus de la situació i del treball dels Salesians.

Dimarts passat 14 de desembre es va tenir l’oportunitat, a través d’un webinar, de conèixer de primera mà la situació que s’està vivint a Etiòpia, un país del qual no es té gaire informació i que, tanmateix, ens remou perquè, a través dels salesians, Bosco Global porta diversos anys treballant amb la població en situació de més vulnerabilitat del país.

Amb una ponent de luxe com Teresa López, periodista i voluntària de Bosco Global, amb molts anys d’experiència al país, es va poder conèixer la realitat que s’està vivint actualment i les claus del conflicte bèl·lic que pateix part de la població a la regió del Tigray, al nord. «Es tracta d’una situació complexa, producte de diversos factors històrics, socials i econòmics», relatava Teresa.

Teresa també va entrar a fons en el treball que fan els salesians al país, amb la col·laboració també de Bosco Global en algun dels projectes, detallant els programes educatius que realitza la congregació a diferents punts del territori, enfocats a infants, joves i dones en situació de vulnerabilitat.

Des de Bosco Global també es vol agrair a diferents administracions públiques com ara la Diputació de Badajoz, l’Ajuntament de Sabadell, l’Ajuntament de Huesca, la Diputació de Huesca, a més de les persones donants i sòcies, que col·laboren amb les seves aportacions.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...