L’Itinerari d’Educació en la Fe avança amb la mirada posada sobre el nou Directori per a la Catequesi

27 enero 2021

Per Jorge J. Reyes, sdb 

El 23 de gener es va celebrar la segona reunió de la comissió inspectorial de l’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF) per a aquest curs 2020/21. Com ja va passar amb la primera, realitzada el mes de setembre, aquesta també ha estat de forma on-line. Van participar-hi tots els seus membres, entre els quals es troben Francisco José Pérez, Rosendo Soler, Maje Yagüe, Alberto Payá, Julio Pedraza, Miriam Navarro, Salva Martín, Jordi Lleixá i Jorge Juan Reyes.
 
«En l’ordre del dia previst per a aquesta ocasió s’han tractat diverses qüestions, com l’estudi de l’esborrany de la propera carta d’identitat, que s’està acabant d’elaborar i es vol presentar al Consell Inspectorial abans de final d’aquest curs, la reflexió sobre les dades recollides a la consulta feta a les cases fa uns dies, en què han participat un 90% de les mateixes, la pasqua juvenil, proposada de manera local, a causa de la situació de pandèmia que estem vivint, i la preparació del  segon annex del pla de formació d’animadors, que encara no s’havia elaborat, i era un tema pendent des que es va publicar el pla fa ja tres anys «, comparteixen des de la comissió sobre els assumptes tractats.
 
A més, com ja s’ha fet també en altres ocasions, es va aprofitar aquesta trobada per tenir un moment formatiu al voltant del nou Directori per a la Catequesi, publicat el mes de juny de l’any passat, tractant de veure quins elements ofereix aquest document eclesial que es puguin incorporar a la feina que es fa amb els grups de fe a les cases.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...