Les Plataformes Socials de la Inspectoria Maria Auxiliadora comuniquen les novetats en el procés d’unificació

14 enero 2022

Per Plataformes Socials SMX

Durant la jornada del 14 de gener de 2022, mitjançant un comunicat adreçat als salesians i als equips directius locals de les Plataformes d’Educació Social, s’han donat a conèixer les novetats relacionades amb el procés d’unificació de l’ambient a la Inspectoría salesiana Maria Auxiliadora (SMX).

El Consell Inspectorial va acordar a la seva reunió de l’11 de gener de 2022 aprovar per unanimitat aquest acord:

“Davant les dificultats i els riscos que han aparegut al llarg del procés d’unificació de l’ambient PES en una sola entitat jurídica (La Fundació Don Bosco Salesianos Social), s’acorda continuar el procés d’unificació de l’ambient com a Comissió Inspectorial de Plataformes Socials (CIPS) i mantenir les tres persones jurídiques que ara la formen: Fundación Don Bosco Salesianos Social,  FISAT i Salesians Sant Jordi. En el cas de Salesians Sant Jordi es decideix canviar de NIF i que sigui la Fundació Magone qui assumeixi tots els serveis de l’ambient Plataformes de la zona nord de la CIPS (La nova vinculació entre SSJ i Magone s’inicia, però s’anirà fent de forma progressiva i amb un ritme adequat que cal acordar).

S’acorda també que la CIPS proposi a aquest Consell Inspectorial totes les modificacions que s’han de produir al Document d’Organització de l’Ambient, als Estatuts de les Fundacions respectives i en altres documents”.

«S’obre un nou escenari per a l’ambient Plataformes, nous reptes i perspectives», comparteixen a la seva comunicació el coordinador Joan Valls, juntament amb Ignacio Vázquez,  director de la Fundación Don Bosco Salesianos Social – DBSS, Nacho Beltrán, Director de la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás – FISAT, i Paco Estellés, Director de Salesians Sant Jordi – SSJ. «Els acollim amb esperança i il·lusió i amb un compromís renovat per portar a bon port el procés d´unificació de l´Ambient Plataformes a la nostra Inspectoría en aquestes noves coordenades», afegeixen.

Entre els reptes d’importància plantejats hi ha els de mantenir i assegurar la qualitat dels serveis que presta, dur a terme el procés d’unificació iniciat i optimitzar la relació amb els serveis inspectorials.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...