Les emocions de les adolescents, tema amb el qual alumnes salesianes han guanyat el Concurs literari Milton Education

24 junio 2021

Per Salesians Comunicació

Quatre alumnes de Salesians Sant Joan Bosco de València han estat les coautores d’aquest original relat, basat en la pel·lícula d’animació “Inside Out (Del Revés)”.

En la seva història, la protagonista és una adolescent en el seu primer dia d’institut i són les seves emocions, des de dins d’ella, les que narren el que ha passat mentre interactuen entre elles en un original i divertit diàleg. El conte ve acompanyat d’il·lustracions especialment creades per un altre alumne de 4rt de Secundària, Óscar Amorós, que ha caricaturitzat les diferents emocions basant-se en el retrat de les pròpies autores: Sabel (Sadness, tristesa), Clara (Cheerfulness, alegria), Ana (Anxiousness, ansietat), Marta (Madness, ràbia), Lucía (Laziness, mandra), totes elles emocions vinculades al període d’adolescència que estan vivint. Amb la col·laboració també de professor de dibuix, Rafa Gomar, per al disseny de la portada.

Aquest relat, juntament amb les seves originals il·lustracions, serà publicat en format de llibre digital, amb la narració de la història a més a mode d’àudio llibre. Una manera motivadora de fomentar l’interès per l’anglès entre els joves; un conte que ens demostra com els nostres joves són més profunds del que la majoria puguin pensar i que val la pena escoltar-los i aprofundir en els seus pensaments, creences i valors.

El concurs literari

Aquest concurs literari, que va per la seva sisena edició, va dirigit a alumnes de primer a sisè de Primària que han d’escriure textos originals en anglès. En la categoria Little Writers (infants de 1r a 3r Primària) el text contindrà entre 60 i 300 paraules en anglès, i opcionalment un dibuix. En la categoria Young Writers (infants de 4t a 6è Primària) el text contindrà entre 300 i 600 paraules i opcionalment un dibuix, i en la categoria Teenagers (ESO, Batxillerat i FP) el text tindrà més de 600 paraules. La temàtica és lliure, i el text ha de ser original.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...