L’equip infantil de voleibol de Salesians Elx aconsegueix el títol de campió autonòmic

11 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

El diumenge 6 de juny el Club de Voleibol Elx Salesians es va proclamar campió Autonòmic Infantil. Els jugadors que entrenen els professors de Salesians San Rafael, Vicente Ferrández i Rubén Fernández van aconseguir de forma brillant derrotar tots els equips que van arribar a la fase final del campionat que es va celebrar a la ciutat alacantina de Petrer.

Els jugadors van iniciar la competició contra l’equip amfitrió de SDV Petrer el dissabte 5 de juny al matí. L’equip il·licità va controlar els nervis que implica una competició d’aquestes característiques i va aconseguir derrotar l’equip local per 3-0.

«A la tarda, el CV Elx Salesians s’enfrontava al Club Voleibol Fabraquer. Els il·licitans van començar dominant el partit i es van posar 1-0 al marcador. Tot semblava anar bé, però els jugadors alacantins de Fabraquer van desplegar un joc brillant, davant el qual, els il·licitans no van poder fer res i es van posar 1-2 al marcador. a partir d’aquí, l’equip de Salesians va tirar de valentia i va aconseguir donar-li la volta al marcador fent una gran tasca d’equip i aconseguint guanyar el partit per un ajustadíssim 3-2. l’afició de tots dos equips va reconèixer l’esforç i el gran nivell de joc exhibit i li van dedicar una gran ovació als dos equips. Només faltava guanyar l’últim partit que oferia la jornada matutina de el diumenge 6 de juny davant el CV València Neptú per aconseguir el títol autonòmic. l’equip il·licità es va emprar a fons i va aconseguir derrotar l’equip valencià per 3-0. » expliquen els entrenadors.

D’aquesta manera, el C.V. Elx Salesians va aconseguir alçar-se amb el títol de campió Autonòmic i obtenir la plaça per disputar el campionat d’Espanya que se celebrarà a la ciutat castellano lleonesa de Soria els propers dies 26, 27,28, 29 i 30 de juny.

L’equip segueix entrenant i preparant aquest desafiament amb la il·lusió d’afrontar una competició de gran envergadura i on intentaran reeditar l’últim campionat d’Espanya que es va disputar a la ciutat gallega de Boiro, on els jugadors del C.V. Elx Salesians van aconseguir coronar-se com a campions d’Espanya de voleibol l’any 2018.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...