L’editorial CCS presenta les novetats de lectura per a l’Advent

27 octubre 2021

L’Editorial CCS presenta algunes novetats en el seu catàleg pels agents de Pastoral i per a treballar els propers temps litúrgics.

CONTEMPLANDO LA VIDA. CICLE C, de Fernando García Sánchez

Han passat quatre anys des de que d’una forma espontània vaig començar a publicar una reflexió cada diumenge en el meu perfil de Facebook. Fou quelcom ocasional, poc elaborat i sense cap perspectiva de continuïtat. Nogensmenys, amb el pas del temps i a mesura que prenia consciència de què aquest comentari arribava a més gent, es va convertir en un hàbit i quasi en una responsabilitat adquirida envers qui sabia que ho estava esperant.
La Paraula és la font d’inspiració des de la que intento contemplar la vida. La present i la passada. Situacions i experiències que, il·luminades des de la vida

REZAR EN ADVIENTO 2021. CICLO C, de Rui Alberto Almeida

Fa fred. Els dies són curts i obscurs. L’últim any ha sigut dur per a mi i per a molta gent.
Tinc raons suficients que m’empenyen a tancar-me en mi mateix… però l’Advent ens recorda les promeses de Déu i torna a créixer en el cor el valor de l’esperança.
En aquest Advent, enforteix la teva esperança meditant diàriament en la Paraula de Déu.
Ànim! El Senyor és a prop.

ADVIENTO: EN CAMINO HACIA LA NAVIDAD 2021, de Autores varios

L’Advent és un temps d’espera. Tenim moltes ganes d’acollir Jesús en el pessebre, i ja comptem els dies que queden per a l’arribada del Nadal!
Sant Domènec Sàvio i la venerable Paulina Jaricot, que aviat serà declarada “beata”, caminaran al teu costat durant aquest temps.
Textos bíblics, calendari d’Advent, oracions, relats de vida, dibuixos per acolorir i jocs, marcaran el camí que et conduirà a Jesús en el pessebre, amb el cor ple d’alegria.

COMENTARIO AL PADRENUESTRO,  de José-Román Flecha

En el cim de la Muntanya de les Oliveres, molt a prop del camí que antigament unia Betània amb l’aldea de Betfagé i amb la ciutat de Jerusalem, es troba una cova en la que, segons la tradició, Jesús solia retirar-se a orar. A més de visitar la cova, els pelegrins avui poden recórrer l’espai de la que havia de ser la basílica Eleona, creada per Santa Elena, precisament per a conservar aquella cova. I també poden veure la multitud de rajoles incrustades en els claustres del monestir de les carmelites, en els que es pot llegir el Parenostre en moltes llengües i dialectes

MICROGAMIFICACIÓN: JUEGOS DE MESA ADAPTADOS A EDUCACIÓN FÍSICA, de Autores varios

Un llibre escrit per docents per a altres docents i, per descomptat, per al seu alumnat; on els autors han bolcat la seva passió per innovar i per oferir unes eines didàctiques aplicables de manera directa en el context de l’Educació Física.
Es tracta de mostrar com la microgamificació pot ajudar a treballar tot tipus de continguts de manera divertida, alhora que es promou l’autonomia i l’autoregulació de l’alumnat.
Cada una de les propostes està plantejada per a desenvolupar una sèrie de continguts concrets, però totes són fàcilment adaptables

POR LAS SENDAS DE LA FRAGILIDAD, de Puri Biniés Lanceta

Un apropament emocional al món de la vulnerabilitat i de la cura, des de l’experiència, la interpel·lació i la reflexió. Un apropament realista, sense edulcorants, acollint tot el que la vida d’una persona amb DisCapacitat, i la vida de les persones que l’acompanyen, aporta, conté, ensenya, és… Uns i altres omplen aquestes pàgines. I el seu valor com a persones, i la seva força i les seves enormes dificultats. I els seus drets, penes i alegries, límits i assoliments. I les seves pors i la seva valentia. I com la societat els mira. Esperem que us agradi i que acompanyi amb cura el vostre propi sender.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...