Lectures per a la volta al col·legi 2020

27 agosto 2020

Per Comunicació.

L’editorial salesiana edebé proposa una sèrie de títols per a iniciar el curs 2020-21 apostant per la lectura. Es tracta d’uns títols nous d’autors com Betlem Gopegui, Ana Alonso, María Rosal o Ricard Ruiz Garzón. Intriga, aventures i creativitat són algunes de les apostes de edebé per a aquest mes de setembre marcat per la pandèmia i per la volta al col·legi, en el qual els xiquets i joves tenen l’oportunitat de continuar descobrint nous mons a través de la lectura.

Alguns dels títols destacats són ‘M’avorrisc’, una història que va sorgir de la idea de l’avorriment com a detonant de projectes divertits i interessants. En l’entorn *híper connectat de xicotets i majors, la por a l’avorriment impedeix aqueix moment en el qual, precisament perquè algú s’avorreix, sorgeix el desig de fer una cosa nova, una cosa diferent. Un altre dels títols és ‘El plàtan aventurer’ una deliciosa història amb un protagonista involuntari. Símbol de la revolució, el «plàtan patriòtic» és admirat en el Museu Nacional per posar fi a tantes injustícies i autoritarismes. La causa: un general manaire i una funesta relliscada.

Per als més majors, l’editorial proposa ‘La desaparició de Julia’, una trama policíaca amb investigacions a contrarellotge i sentiments entrecreuats de ràbia i desesperació, que absorbeix immediatament l’atenció mediàtica com si fóra un circ, sense que semble importar que hi ha una vida en joc. També aconsella ‘Mangata’ una novel·la que amalgama l’amor per les paraules i les bones històries amb la mitologia de o donzelles de l’aigua. Amb estructura de diccionari alfabètic, les paraules actuen com a afluents de la història de Jana i la seua germana Zya, que ja no està. 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...