L’antic alumne Fernando Pérez-Esteban és ordenat diaca

13 abril 2021

El Col·legi Salesià Don Bosco d’Alacant celebra amb alegria la notícia de l’Ordenació del diaca per l’Església de l’antic alumne salesiàFernando Elías Pérez Picazo, que va cursar els seus estudis al Centre. Va ser presentador de l’Associació juvenil Don Bosco i catequista dels grups Comfya. El 12 d’abril, a la parròquia de Torrevieja on col·labora els caps de setmana, va ser ordenat Diaca pel Bisbe de la Diòcesi d’Orihuela-Alacant, Jesús Murgui.

Fernando viurà un temps com a diaca, servint a la seva parròquia, celebrant alguns sagraments com el baptisme, matrimoni, treballant com a educador en el Centre de Dia de Santo Domingo d’Orihuela…, col·laborant en la pastoral juvenil i catequesi per optar, més endavant, a l’ordenació sacerdotal.

El director de la presència salesiana a Alacant, Rosendo Soler, explica que des de la comunitat salesiana li desitgen el millor i s’uneixen a ell en aquest moment tan important.

Veure el vídeo de l’ordenació:

També et pot interessar …

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Amb aquesta finalitat sorgeix #DameLibros, el canal oficial de podcast d’Edebé que desitja apropar-se a mestres, llibreters i lectors amb el desig de consolidar una comunitat que valora i vol continuar impulsant la literatura infantil i juvenil com a eina de desenvolupament i impacte en la formació lectora dels joves.