L’Ajuntament de Chiclana de la Frontera lliura material informàtic a Salesians Campano

13 mayo 2021

L’alcalde de Chiclana, José María Román, va visitar les instal·lacions del Col·legi Salesians de Campano per fer entrega de material informàtic. Una visita en què ha estat acompanyat pel director del centre, Juan José Jiménez; la delegada municipal de Foment, Pepa Vela; i el delegat municipal d’Educació, José Alberto Cruz. Així doncs, s’han cedit equips informàtics, impressores, teclats, ratolins, cables i material complementari, que no són aptes per a les tasques executades pels empleats municipals. Aquesta cessió es realitza per una petició realitzada pel centre al consistori, sol·licitant aquest material en cas que fos possible.

D’aquesta manera, el Servei d’Organització i Qualitat de l’Ajuntament ha atès aquesta petició i, després de la declaració com a efectes o béns no utilitzables que no són aptes per a les tasques executades pels treballadors d’aquest ajuntament, es donen 30 equips informàtics, 15 impressores , 28 teclats i ratolins i diversos material complementari.

Durant la visita, l’alcalde ha destacat que «per mi, venir a Campano és un motiu de molta satisfacció, ja que forma part d’un tros important de la història de Chiclana i tot el que atresora Campano en el seu llarg recorregut és fonamental per a la ciutat». A més, ha apuntat que «Campano segueix sent un segell important i s’està fent una tasca molt potent perquè torni a agafar la brillantor que mereix».

José María Román ha parlat sobre el potencial de Campano, «ja que es tracta d’un centre educatiu amb una línia de Formació Professional molt important i també una línia de Secundària i internat assentada i normalitzada com qualsevol altre centre». L’alcalde ha afegit que amb el lliurament de tot aquest material, el que es pretén és «ajudar a tots els alumnes de cursos formatius de grau mitjà de comerç, d’electricitat, de climatització, etcètera».

«El propòsit és reprendre els cursos que es donaven abans de la pandèmia, de torner, de mecànica naval i de soldadura quan les circumstàncies ho permetin, afermar aquelles iniciatives de nous cursos que tingui el centre i també, que es consolidin a la ciutat , ja que compta amb unes instal·lacions i un entorn privilegiat i per això, ens van a trobar sempre a la banda. Així doncs, demanem que ens deixin col·laborar amb aquest centre perquè tingui una llarga vida Campano «.

Juan José Jiménez ha agraït a l’Ajuntament i en particular a l’alcalde pel material aportat per l’Ajuntament, «que els alumnes podran treure-li profit». En aquest sentit, ha afegit que «si de tot aquest material, al 50 o 60 per cent li vindrà bé per a la casa i per les seves pràctiques». Així mateix, el director del centre ha explicat que «Campano és part de Chiclana i estem molt orgullosos que vingueu per aquí, més encara ara que estem treballant per tornar a ser el Campano de fa uns anys».

El material informàtic va directament encaminat a l’utilització de l’alumnat, per la millora de l’aprenentatge, assimilar els continguts, facilitar el desenvolupament de la competència digital i per un augment en la qualitat en la relació de pràctiques de manteniment i reparacions d’elements informàtics. En els diferents mòduls-assignatures que s’imparteixen al centre, requereixen material informàtic, per la qual cosa incidirà directament en la millora del procés d’aprenentatge de l’alumnat del centre.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...