La Setmana de les TIC torna a ser un èxit per setè any consecutiu

21 septiembre 2020

Per Comunicació Alcoi

Al llarg de la setmana, del 14 al 18 de setembre de 2020, un grup de professors i professores de Salesians Joan XXIII d’Alcoi van donar a conèixer als alumnes de totes les etapes del centre, des d’Educació Infantil, passant per Primària i Secundària fins als primers cursos de formació professional bàsica i dels cicles formatius de grau mitjà, les eines informàtiques que utilitzaran a partir d’aquest curs en el nostre col·legi.

«Enguany complim la VIII edició» expliquen des d’Alcoi Joan XXIII. «Les experiències anteriors sempre han estat molt positives. Aquesta formació inicial es fa especialment important després de l’experiència viscuda pel confinament del curs anterior. Els nostres alumnes van poder rebre la docència, per part dels seus professors, en bona part gràcies a les destreses adquirides d’aquestes eines en l’edició anterior» afegeixen des del col·legi salesià.

També aprofiten per a aproximar als alumnes a una correcta i apropiada presència en Internet i mostrar-los les xarxes socials en les quals té un perfil el Col·legi Joan XXIII. Mitjans molt interessants que poden arribar amb efectivitat a la comunitat educativa gran quantitat d’informació en temps real.

Al llarg de la setmana, els professors voluntaris expliquen el funcionament de plataformes com Moodle o Classroom, com escriure un correu electrònic adequadament, adjuntar arxius, etc. Segons l’opinió dels docents aquest tipus de formació els ha vingut molt bé, més encara en un curs com el passat o al qual ens enfrontem enguany. «Gràcies a aquests petits tallers els xavals han tingut bastant clares, des del principi del confinament, moltes de les maneres de conducta amb aquestes plataformes» conclouen.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...