La Pastoral Juvenil revisa el curs amb la visió dels ambients i opcions transversals

28 junio 2021

Per Salesians Comunicació

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil celebra de forma presencial a Sanlúcar la Mayor durant els dies 28 i 29 de juny la quarta sessió del curs 2020/21. La trobada servirà per la revisió del curs des de cada ambient i opció transversal posant en comú els aspectes més destacats i l’aprenentatge realitzat durant el temps de pandèmia dels ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe i ONGD, juntament amb la Delegació de Comunicació.

La reunió també permetrà la revisió del curs com a delegació amb el diàleg obert i la revisió del funcionament. Entre els temes previstos es troben la posada en comú de les visites a les cases, la reflexió sobre les programacions i el plantejament de les línies de treball per al curs 21/22.

La trobada també servirà per donar oficialitat als canvis en les coordinacions inspectorials després de la comunicació enviada pel delegat Jordi Lleixà als directors de les cases, responsables dels ambients, coordinadors locals de pastoral i d’ambient, i coordinadors locals de l’IEF.

Entre les següents es troben:

  • José Luis Navarro assumirà la coordinació de l’Itinerari d’Educació en la Fe, de l’Animació Vocacional i de l’Animació Missionera, substituint a Jorge Juan Reyes, Paco Pepe Pérez i Joan Marquès que han coordinat fins al moment aquestes opcions transversals

  • Santiago Muñoz assumeix la coordinació de l’ambient Parròquies en substitució de Miguel Ángel Calavia.

  • Jordi Lleixà assumirà la coordinació de l’ambient Centres Juvenils en substitució de Fran Cánovas.

Una trobada que servirà per agrair la dedicació i bon fer dels diferents salesians en les responsabilitats que han assumit aquests anys amb el seu treball de coordinació que han contribuït de manera especial a la construcció de la Inspectoria.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...