La Pastoral Juvenil pren el pols als desafiaments programats

21 maig 2020

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar durant les jornades del 17 i 18 de febrer a València la tercera reunió de el curs 2019/20. La trobada celebrada a la casa de València Sant Josep va servir per prendre el pols a la feina programada en els ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes Socials, al costat dels sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe i ONGD, a més de la Delegació de Comunicació.

Entre els temes treballats va destacar la proposta de reestructuració de la Delegació de Pastoral al costat de la proposta d’organització dels Centres Juvenils a nivell nacional, a més de l’estat de la campanya ‘Som U. També hi va haver ocasió d’estudiar el capítol 9 de l’exhortació apostòlica ‘Christus Vivit’ centrat en el discerniment.

La propera trobada de l’equip inspectorial tindrà lloc al mes d’abril a Barcelona.

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.