La Pastoral Juvenil avança en el pla formatiu per a agents de formació afectivosexual

8 julio 2020

En sintonia amb l’exhortació postsinodal Amoris Laetitia i a la llum dels plantejaments en el Seminari d’estudi sobre «Família i Pastoral Juvenil» proposem un «pla per a la formació d’agents d’educació afectiva i sexual». Aquest pla pretén atendre la motivació dels propis educadors, així com dotar de recursos i claus per poder ser agents de formació coherents i qualificats.

Des de la Pastoral Juvenil es vol oferir aquesta formació a aquelles persones que en les inspectories salesianes i en les obres com a orientadors, coordinadors de pastoral, tutors, animadors, educadors en general i responsables de formació puguin liderar, coordinar i dinamitzar els processos de formació afectiva i sexual.

«Ens orientem per una formació que tingui part presencial i part en línia tutoritzada. Creiem que el millor format és una formació presencial de dues setmanes i tres monogràfics, desenvolupats en tres jornades de dia i mig cadascuna», comparteixen des de l’organització.

 

«A més oferim tres seminaris de reflexió sobre temes complementaris a aquesta formació. Cada seminari oferirà una síntesi sobre un tema específic acompanyada d’unes preguntes per valorar l’adquisició dels continguts adquirits. Els seminaris ens serviran per compartir les nostres reflexions en grups de treball», afegeixen.

 

El procés d’inscripció acabarà el 10 de setembre de 2020. Aquest procés es realitzarà a través de la coordinació inspectorial d’Escoles. La inscripció es realitza a través de la pàgina web d’Escoles Salesianes (www.escuelassalesianas.com) en l’apartat Formació (Pla formatiu per a agents de formació afectivosexual). Trobaràs més informació (terminis, temari, metodologia …) en el document.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...