La Pastoral Juvenil analitza el moment actual de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

22 octubre 2021

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar de forma on line durant la jornada del 21 d’octubre la segona sessió del curs 2021/22. La trobada va servir per a l’avaluació de les Delegacions i Comissions a la llum de les Línies programàtiques del Capítol General 28 i amb la mirada a l’horitzó del Capítol Inspectorial 2022.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, al costat dels sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe, i la Delegació de Comunicació, va estar centrat a mirar i escoltar el moment actual. “En el capítol inspectorial que celebrarem a Màlaga, l’Inspector ha de presentar un informe de la situació de la Inspectoria. Per elaborar-lo ens ha demanat col·laboració de cara a recopilar dades i, sobretot, valoracions de com està la Inspectoria pel que fa a les línies programàtiques que ha proposat el Rector Major a la congregació”, compartia el delegat Jordi Lleixà sobre el treball de la jornada.

D’altra banda, també hi va haver ocasió de compartir l’estat de diferents iniciatives que es desenvoluparan en els mesos vinents.
La propera trobada de l’equip tindrà lloc el 25 de novembre, en sessió on line.

També et pot interessar …

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

380 bicicletes han estat reparades en els darrers anys arribant fins i tot a països africans com Guinea-Bissau, Senegal o Uganda a través de diferents ONG, a més de col·laborar amb Aldees Infantils, Creu Roja, Càrites o la Fundació Ángel Tomás.