La Olimpíades del Confinament de Salesians Úbeda, finalistes en el projecte Olimpisme a l’Escola 2020

16 marzo 2021

Per Comunicació Úbeda

El col·legi salesià Santo Domingo Savio va organitzar la tercera edició de les olimpíades escolars amb l’objectiu d’apostar per la difusió i ensenyament dels valors olímpics.

L’Olimpíada Escolar, inspirada en el programa educatiu «Olimpisme a l’Escola», és una trobada poliesportiu de caràcter no oficial en la qual participaran equips representants dels centres educatius de primària que millor valoració han assolit en l’execució de la primera fase d’Olimpisme a l’Escola. Aquesta valoració es desprèn de l’avaluació de les memòries d’execució remeses a la Fundació pels centres participants.

 

«Aconseguir aquest reconeixement per tercera vegada consecutiva des que ens adherim al programa, d’entre 235 centres adscrits, ja és tot un èxit, però és que, en aquesta, la seva cinquena edició, s’han patit les conseqüències de la pandèmia a causa de la Covid -19, veient alterada la planificació i execució de la mateixa «, comparteixen des del centre salesià.

En aquest context, des del seminari d’EF de l’escola es van veure obligats a reinventar-se per donar cabuda no només a la realització d’activitat física a casa com a mitjà de millora de la salut física, mental i emocional de les famílies durant la quarantena, sinó per desenvolupar i finalitzar un programa que consideràvem essencial per a la promoció de l’esport i l’activitat física, els valors, i la formació integral i harmònica dels nostres estudiants, tan necessaris en temps de confinament, al considerar que els Jocs Olímpics inspiren, motiven i són un magnífic context per a la consecució d’aquesta finalitat.

«És per això que la nostra satisfacció no podria ser més gran, i vam aprofitar per agrair a alumnes, familiars, professors … l’esforç i treball realitzat. Moltes gràcies a la Fundación Andalucía Olímpica per valorar unes olimpíades diferents, unes olimpíades carregades d’il·lusió, esforç i superació de les adversitats, unes olimpíades que es van conèixer i coneixeran com les «Olimpíades del Confinament», comparteixen.

També et pot interessar …