La Federació d’AMPAS (FAPASI) rellança el recurs Famílies Educadores

5 enero 2022

Després d’un parèntesi, gairebé coincident amb aquesta pandèmia, FAPASI (la Federació d’AMPES SALESIANES d’Aragó, el País Valencià i Múrcia) reprèn aquesta meravellosa publicació que ja compta amb ni més ni menys que 79 números.

I el reprèn amb nova editora, Noelia Soriano, qui dirigeix el Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València. A ella estarem sempre agraïts perquè va ser la pionera de FAMÍLIES EDUCADORES. A partir d’ara Loli Botía, del Col·legi Salesià Sant Rafael d’Elx, agafarà les regnes. A més de coordinar el Departament d’Orientació a Salesians, desenvolupa també la seva tasca docent a la Universitat. És una enamorada de l’educació, en general, i de l’estil salesià, en particular.

En aquest primer número d’aquesta nova etapa comença fent un homenatge a tots els pares i mares, per assumir la tasca més important de totes, que no és altra que l’educació d’un ésser humà. També intentarà reconèixer quin és l’estil educatiu de cada pare o mare amb els nostres fills. I finalment parlarà del que significa el Nadal en «salesià», sens dubte una cosa que ens uneix a totes les famílies dels col·legis salesians.

Des de la Federació expliquen que “inicien aquesta etapa, agraïts per tant saber acumulat en aquests números del darrere. I volen que aquest recurs segueixi sent útil en la meravellosa tasca d’educar els vostres fills”.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...