La Falla Don Bosco aconsegueix el màxim guardó de les Falles de Borriana 2021

14 octubre 2021

Por El Periódico Mediterráneo

La Falla Don Bosco ha aconseguit el màxim guardó a la millor falla d’aquest any 2021 en la categoria especial, i també ha aconseguit el primer de categoria especial infantil.

La lectura de l’acta de la Junta Local fallera va tenir lloc en la sala de Plens de l’Ajuntament presidida per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, i el president de la Federació de Falles, Salvador Doménech, i ha comptat amb la presència de les Corts d’Honor i Dames de la Ciutat i de representants de la Junta Local Fallera.

Així, un any més, Borriana ha celebrat l’acte de lliurament de premis de las falles, però en aquesta edició no ha sigut en la Llar Fallera, sinó a la plaça Major, fins on han accedit les comissions de forma esgraonada, i des de l’escenari instal·lat per a l’Ofrena a la Misericòrdia han rebut els seus guardons de mans de les més grans representants falleres de 2021, Elena Pastor  Julia López.

Per últim, l’alcaldessa ha felicitat totes i cadascuna de les 19 agrupacions falleres “per la seva tasca i el seu esforç perquè aquest any les Falles de Borriana poguessin veure la llum i així poder tancar el cicle faller, demostrant el seu lliurament i la seva qualitat”. Així mateix, els ha animat a “continuar treballant amb valentia, il·lusió i energia per l’exercici 2022”.

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.