Excel·lència educativa salesiana reconeguda a Aragó

19 noviembre 2021

Por Salesianos La Almunia y Salesianos Zaragoza

El Govern d’Aragó, a través de l’Institut Aragonès de Desenvolupament, va atorgar el Segell Aragonès d’Excel·lència en la categoria d’Or a Salesians Zaragoza, pel seu alt nivell de compromís amb l’Excel·lència, i a Salesians La Almunia, guanyador del premi en la categoria d’entitats sense ànim de lucre.

El Govern d’Aragó, a través de l’Institut Aragonès de Desenvolupament, va lliurar el passat 16 de novembre al Palau de Congressos els Premis a l’Excel·lència Empresarial 2021 d’Aragó, un prestigiós reconeixement a l’excel·lència de les organitzacions de la comunitat que forma part del Pla d’Excel·lència d’Aragó que enguany celebra el seu 25è aniversari. Allà Salesians Zaragoza va ser reconegut amb el màxim guardó en la categoria d’entitats sense ànim de lucre, que va ser recollit per Juan Bosco Sancho, director de la casa salesiana. Fruit d’aquest èxit, la millora contínua, la bona feina del professorat i de l’administració i serveis, i el suport de l’Institut Aragonès de Desenvolupament, enguany el centre ha estat reconegut amb el Segell d’Or de l’Empresa Aragonesa.

«Salesians Zaragoza ha estat l’única empresa aragonesa que ha obtingut aquest any 2021 el segell d’or havent superat els 500 punts en l’avaluació externa del model EFQM d’excel·lència, fet que posa de manifest el bon treball que des de fa més de 75 anys s’ha dut a terme al centre i que imposa la responsabilitat de seguir recorrent el camí cap a l’excel·lència amb l’únic propòsit de millorar cada dia la formació i educació que l’escola vol oferir als seus alumnes», van compartir des del centre salesià.

D’altra banda, l’escola salesiana Laviaga Castillo va ser la guanyadora del premi en la categoria d’entitats sense ànim de lucre.  «Seguirem treballant per l’excel·lència dels nostres joves i les seves famílies, el futur de la nostra societat, capaç de construir un món millor», han compartit des de la presència salesiana en una categoria en la qual han compartit la final amb l’Escola d’Hostaleria d’Osca i el CPIFP Pirámide.

«També felicitem els nostres companys de Salesians Zaragoza que també han rebut el segell d’or per excel·lència empresarial», han afegit.

Més de dues dècades reconeixent l’excel·lència

El Premi a l’Excel·lència Empresarial d’Aragó es va crear l’any 1996 per a projectar i donar a conèixer el nivell d’excel·lència de les organitzacions aragoneses, ser una eina de difusió de les millors pràctiques empresarials i donar suport a les empreses en la millora de la seva gestió empresarial a través del coneixement i implementació del Model EFQM d’Excel·lència Empresarial,  que ajudi a les organitzacions a establir un sistema de gestió, mesurant on es troben en el camí cap a l’excel·lència i analitzant oportunitats de millora que els ajudin a aconseguir-ho.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...