L’Escola d’Educació Ambiental Bosco es prepara per al curs 2020-21

4 septiembre 2020

Per Salesians Godelleta

Per a oferir un entorn educatiu d’experiències d’ensenyament no formal, segur per a l’alumnat i personal dels centres educatius, recollim en aquest document una sèrie de mesures de protecció i prevenció davant el COVID-19, amb la finalitat que es puguen desenvolupar les activitats minimitzant al màxim el risc.

Prioritzem, sempre que siga possible, el ús dels espais a l’aire lliure per a la realització de les activitats d’educació ambiental, atés que estan d’acord amb el nostre projecte educatiu. Mantenim el desenvolupament dels tallers i dinàmica amb un màxim de 20 alumnes/as i excepcionalment, fins a 25.

Tal com es recull en el “PROTOCOL DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ ENFRONT DE LA TRANSMISSIÓ I CONTAGI DEL SARS-CoV-2 PER A CENTRES EDUCATIUS QUE IMPARTISQUEN ENSENYAMENTS NO UNIVERSITARIS EN EL CURS 2020-21” S’especifica en el punt 5.1. Protocol per a les activitats extraescolars i complementàries (escola matinera i activitats en el centre i fora del centre), que de manera general es mantindran les següents mesures de protecció, prevenció i protecció:

– El programa anual d’activitats complementàries i extraescolars del curs 2020-2021 s’ajustarà a l’evolució de la pandèmia Covid-19, i es promouran especialment les activitats complementàries que es desenvolupen fora del centre educatiu.

– Els centres podran organitzar aquestes activitats sempre que es puga garantir la distància mínima interpersonal de 1,5 metres, i que, a més, es dispose d’un registre amb la relació de l’alumnat assistent, de manera que, en el cas de detectar un contagi, es puga fer la traçabilitat sobre les persones que s’haurien d’aïllar.

És per això que els centres educatius disposeu del nostre projecte educatiu, de la nostra experiència i de l’adaptació a la nova situació perquè pugueu continuar desenvolupant experiències d’educació ambiental en un entorn perfectament habilitat. No oblideu que en el nostre centre NO MESCLEM GRUPS, per la qual cosa eviteu contactes amb altres centres oferint una major seguretat. A més en estades amb pernocta mantenim les distàncies de seguretat en poder allotjar en habitacions dobles als alumnes/as participants.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...