La comunitat del Teologat de Madrid acull el nou director

24 junio 2020

Per Luis M. Pernas Goy. Fotografies d’Iñaki Lete i Emmanuel Lokossou.

Amb els cossos a metre i mig de distància però els cors units i afinats a la nota de Don Bosco, la comunitat del Teologat de Madrid va celebrar la presa de possessió del nostre nou director: Koldo Gutiérrez.

La festa de Sant Josep Cafasso, formador de sacerdots a Torí i acompanyant espiritual de Don Bosco, va ser el millor marc possible per a la celebració, en la qual també van poder agrair a Cándido Orduna els 5 anys que ha estat al front.

En les seves paraules, l’inspector de Santiago  el Mayor, Fernando Navarro, va animar Koldo a imitar la figura del sant de Castelnuovo, va agrair la tasca de Cándido durant aquests anys i va animar a tots els presents a viure la vida en clau de missió. Per la seva banda, Cándido va agrair tot el rebut pels que el van precedir i l’acompanyen, i va demanar disculpes per allò en el que hagués fallat. Koldo, en les seves primeres paraules com a director, va voler agrair l’entrega generosa i la bondat de Cándido, i va manifestar que prenia aquest servei amb il·lusió i amb l’exemple de Don Cafasso, qui va tenir present Jesús en tot el que va fer.

I de la mística a la màstica. Com mana la tradició salesiana es van compartir taula, cants i fins i tot màgia, agraïts a Déu que posa en el camí germans als quals estimar i que ajuden a formar-se per ser cada dia millors salesians. Durant aquesta jornada, en concret, se li agraeix especialment pel nostre Don Cafasso dels últims 5 anys, Cándido, i pel qui ho serà, almenys, els propers 3, Koldo.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...