La Carta Erasmus d’Educació Superior oferirà als alumnes salesians vivències personals i interculturals úniques

6 abril 2021

Per Salesians Comunicació.

La Carta Erasmus d’Educació Superior, serveix per establir un marc general de qualitat per a les activitats de col·laboració europea i internacional que poden realitzar les institucions d’educació superior a través d’Erasmus +. La concessió de la Carta és un requisit previ per a totes les institucions amb seu en països del programa que vulguin participar en activitats de mobilitat per motius d’aprenentatge i de cooperació per a la innovació i intercanvi de bones pràctiques amb Erasmus +.

Les institucions que la sol·licitin han de complir unes condicions determinades. Actualment són diverses les cases de la inspectoria les que compten amb la Carta d’Educació Superior: Cartagena, Zaragoza, Córdoba, Sevilla i La Almunia, entre altres.

El cas concret de Salesians Cartagena, l’Equip Erasmus de FP va començar el procés per aconseguir la Carta al febrer de 2020. Amb el suport de la nostra Conselleria d’Educació i després de l’estudi de la nostra proposta pel SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) va presentar el projecte el mes de maig de 2020 i els ha estat concedida la renovació de la concessió per als propers 7 anys.

Salesians Cartagena, seguint la trajectòria dels darrers anys, podrà sol·licitar i participar en la mobilitat personal (d’alumnat i professorat) vinculats a l’aprenentatge, així com en altres iniciatives de col·laboració en matèria d’innovació i bones pràctiques en el marc de el Programa Erasmus +.

Amb la concessió de la nova Carta Erasmus d’Educació Superior «es renova la confiança en els nostres centres salesians com a institucions precursores de projectes transnacionals, que converteixen en protagonistes als nostres joves estudiants, obrint un camí ampli i ric en experiències professionals i, sobretot, en vivències personals úniques, contribuint a el foment de la interculturalitat ia la difusió de l’carisma salesià pel món», afirmen des de la casa salesiana.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...