L’Asociación Juvenil Carabela de Huelva rep el Premi Andalucía + Social 2020 en la categoria de voluntariat

20 octubre 2020

Per Salesians Comunicació
 

La Conselleria d’Igualtat, Polítiques Socials i Conciliació de la Junta d’Andalusia va anunciar els guardonats de la tercera edició dels Premis Andalucía + Social 2020 que reconeixen el treball de persones i entitats públiques i privades en favor de la participació i la inclusió de la població en diferents àmbits. 

L’Asociación Juvenil Carabela de Huelva, entitat pertanyent a la Federación Andaluza de Centros Juveniles «El Patio», ha estat guanyadora en la categoria de voluntariat en reconeixement a la seva dilatada trajectòria per donar una resposta integral a la població del districte cinc de la ciutat de Huelva gràcies a la labor realitzada per l’equip humà que desenvolupa una important tasca amb la infància i adolescència des d’espais d’educació no formal.

«Aquest guardó és gràcies a totes les persones que han passat pels nostres patis en aquests 30 anys que portem navegant al costat de la joventut de Huelva. Continuem lluitant per la justícia social i perquè els joves siguen el motor del futur. Gràcies de cor!», compartien des de l’entitat juvenil després d’anunciar-se la decisió del jurat.

La labor juvenil salesiana a Huelva

Carabela, que durant l’any 2015 va celebrar les seves noces de plata, continua amb la seva dedicació als joves de les populars barriades del Torrejón, Hispanidad, Santa Marta, La Orden o Tres Ventanas. Aquest motor juvenil, instal·lat en el cor de Salesians, en el barri de Verdeluz, ha apostat decididament des del seu naixement per consolidar un projecte il·lusionant, popular, animat per joves i amb el segell salesià, que fa original i fàcilment identificable la seva proposta educativa i pastoral.

L’Asociación Juvenil Carabela s’ha convertit en referent a nivell provincial i andalús, amb innombrables reconeixements de diverses institucions en els últims anys pel seu treball en favor dels joves mitjançant competicions esportives, grups d’oració i eucaristia, activitats culturals o la posada en escena de nombrosos musicals.

Aquest reconeixement s’uneix als recents guardons rebuts en 2019 com a Premio Onubenses del Año, organitzat pel diari Huelva Información, en l’apartat de Solidaritat i Valors Humans, i la Medalla de la Ciudad 2019.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...