L’ Associació Juvenil Carabela entrega aliments a les famílies vulnerables de Huelva

21 mayo 2020

Les instal·lacions de Col·legi Salesià de Huelva van acollir una acció conjunta entre la Hermandad del Cautivo i la Asociación Juvenil Carabela. Durant la jornada es va fer lliurament de més de 3.000 quilos d’aliments peribles provinents del Banc d’Aliments de Huelva, així com productes no peribles i material escolar. A més es van repartir mascaretes donades per la Hermandad del Rocío de Huelva.

El repartiment es va fer en un dels patis del centre educatiu garantint així el compliment de les mesures de distància de seguretat, tant entre famílies com amb els voluntaris. Aquesta acció es va dur a terme després de la petició per part de l’Ajuntament de Huelva perquè el repartiment quinzenal que realitza el Banc d’Aliments no quedés sense atendre a la Barriada de la Hispanidad. Tant l’Associació Juvenil Carabela com la Hermandad el Cautivo han respost des de l’inici d’aquesta crisi davant les demandes de la societat, atenent en ambdós casos als col·lectius més vulnerables de la zona. Per la seva part la Hermandad del Cautivo inicia la seva campanya «No estás solo, el Cautivo siempre contigo»  amb la que oferien voluntaris per a realitzar les compres a gent gran i col·lectius de risc.

A més, van quedar integrats en el grup de crisi de Càritas Parroquial garantint així la continuïtat amb el repartiment d’aliments que porta a terme aquesta entitat amb normalitat. L’Associació Juvenil Carabela igualment a través del seu programa Atrévete a soñar (que compta amb diferents nominacions com el VI Brindis solidario) ha continuat amb l’atenció de 50 famílies en risc d’exclusió amb ajudes directes per a la cobertura de necessitats bàsiques, obtenció de recursos i assessorament jurídic durant el confinament.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...