Jornades formatives a la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya

19 enero 2022

El darrer dissabte 15 de gener els pre-moitors i equips directius es van connectar en format online per fer front a la segona part de les formacions que ja es van iniciar el passat 13 de novembre.

Aquesta vegada els premonitors que acaben de començar l’aventura del monitoratge al centre juvenil, van formar-se en què significa formar part d’un Centre Juvenil de caire salesià. A més, van poder debatre i discutir la seva actuació en diferents casos proposats. La Federació té molt clar que una de les millors maneres d’aprendre és a partir de l’experiència dels altres.

Els premonitors més experimentats van parlar que el seu centre, a més de salesià, és també un centre cristià i, per tant, entenen que aquest carisma  ha de ser present amb el centre juvenil. Es van adonar que moltes de les coses que ja fan -sense ser-ne- conscients són aspectes que apropen als infants i joves ( i a ells mateixos) a Jesús.

Finalment, les persones que componen els equips directius van continuar amb el procés de coneixement actual de la situació dels joves i en com podem ser partícips de la Federació i, a més, i també imprescindible, com es pot motivar als més joves del centre perquè s’impliquin i deixin petjada allà on fan la seva tasca voluntària.

Tot i que van ser formacions online i va faltar l’escalfor de la benvinguda i del temps de descans, els docents van posar tot de la seva part per poder treure el màxim profit a aquestes jornades i tenir un moment d’aprenentatge significatiu.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...