Jesús, el més gran «influencer», al centre de la trobada de fe del grup Amics 3-4

9 marzo 2021

Per Mireia Buira

Aquest dissabte 6 de març, ha tingut lloc la trobada virtual d’Amics 3-4 sota el lema de Talla els teus fils. Les cases d’Horta, Rocafort, Navas, Sant Boi i Santa Dorotea s’han trobat de manera virtual fent cloenda a un seguit de dues sessions prèvies on, de manera individual, van treballar amb un fil conductor, dinamitzat per “influencers”, tot allò que els lliga i els influeix.

La primera setmana, en la sessió habitual de cada casa, es va treballar aquells trets identitaris de cadascú creant una titella representativa de cada infant. Com a reflexió havien de pensar tot allò que els lliga en el seu dia a dia i apuntar-ho als pals que dirigeixen aquesta.

En la segona sessió, les titelles van desaparèixer i el grup d’influencers va explicar que va succeir perquè són el més trend del moment. Mitjançant unes proves havien d’esbrinar el codi secret de les caixes on estaven segrestades per poder recuperar-les i el desenllaç d’aquest scape room es produeix a la 3ra sessió, on de manera virtual i conjunta alliberen les titelles dels seus fils. Descobreixen el major de tots els influencers, Jesús, que ve per deslligar-nos a tots en la celebració i ajudar-nos a viure amb menys pressió.

Les opinions generals, tant d’animadors com infants, van ser molt positives, ja que van valorar l’esforç de l’adaptació de les activitats a la no-presencialitat i van agrair saber que no estan sols en aquest any, procés i experiència tant diferent per a tots.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...