Disponibles els vídeos de la Jornada Missionera Salesiana 2021

4 març 2021

Per Salesians Comunicació.

Estan llestos els vídeos de la Jornada Missionera Salesiana 2021 titulats “Un Pare, una Família – La solidaritat missionera com el primer anunci”. Els vídeos que arriben de tot el món, donen testimoni de la unitat de la Família Salesiana, que s’ha posat en marxa per respondre a les necessitats dels més pobres i anunciar el missatge de l’Evangeli. “Sentir-se fills d’un mateix Pare i per tant germans, és el repte més bonic i important que podem realitzar, mostrant la nostra solidaritat amb tots, començant pels gestos més senzills”, afirmen des de Misiones Salesianas.

Hi ha sis vídeos: 5 regionals i un resum, realitzats gràcies a la contribució de la Inspectoria d’Itàlia Meridional (IME).

A l’Àfrica, la varietat i enorme riquesa de pobles i cultures es van unir en la lluita contra la Covid-19, i totes les comunitats dels 42 països amb presència salesiana van respondre amb promptitud. A Europa, els tancaments imposats per la pandèmia no han frenat l’afany evangelitzador i s’han ideat noves formes d’estar a prop dels joves, com l’oratori on-line creat a Eslovàquia. A Àsia Sud, Índia, els treballadors migrants descartats per la societat, es van trobar amb el somriure i el cor obert d’un vast moviment de persones que els van cuidar, tenint en compte el lema “Vasudhaiva Kutumbakam” (Tothom és una família) . El vídeo d’Amèrica narra l’experiència de la “Fundación Don Bosco” al Perú. Des de la regió d’Àsia Oriental i Oceania, i en particular a Tailàndia, l’esplèndida col·laboració entre els grups de la Família Salesiana ha deixat explícit el significat de sentir-se com una família en la qual tots es preocupen pels altres.

La Jornada Missionera Salesiana convida a tothom a mobilitzar-se solidàriament, com a signe d’esperança i primer anunci de fe. Crida a estar units en una sola família per sortir a la trobada dels germans més necessitats amb actes de caritat inspirats en la fe en Déu Pare.

Tots els vídeos estan disponibles, en italià, anglès, espanyol, francès i portuguès, al canal de Youtube, a l’apartat “Misiones Salesianas”.

També et pot interessar …

L’Alfred

L’Alfred

Article a Catalunya Cristiana en què el seu amic Jordi Sánchez, Professor a Blanquerna-URL, neix la figura d’un salesià molt estimat a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora que desenvolupa la seva tasca a Etiòpia.