Humor, misteri, sostenibilitat, igualtat de gènere i també clàssics, novetats edebé de Literatura Infantil

2 junio 2020

Després de setmanes excepcionals, edebé reprèn el llançament de les novetats amb varietat de propostes: humor, misteri, sostenibilitat, igualtat de gènere i també clàssics. Roberto AliagaJesús CañadasCuca CanalsSara Cano i Catherine Wilkins signen els nous títols.

CURSO INTENSIVO PARA HACERSE RICO, de Roberto Aliaga

Una jocosa història personal, la de Sir Francis Milyoneri, i un valuós manual d’autoajuda per a ser feliços, no precisament fent-se ric! Una sàtira sobre l’avarícia i els diners que convida a considerar el veritablement important.

MI MEJOR AMIGA Y OTRAS ENEMIGAS, de Catherine Wilkins

Una novel·la brillantment divertida i dolorosament realista que posa de manifest els problemes de les amistats preadolescents. Primer llibre de la col·lecció My life que ha divertit i emocionat a milers de lectors al Regne Unit.

EL CIRCO DEL TERROR, de Cuca Canals  

El títol més original de la col·lecció, sempre amb la fascinant mirada d’el creador de la novel·la de terror. Una serp verinosa. Dues bessones enigmàtiques. Una mà que apareix enmig de la pista d’un circ i un terrible assassinat. Històries que han captat més de 65 000 lectors.

LA HERMANDAD DEL ATAÚD, de Jesús Cañadas

Fugint dels rols clàssics, la intrèpida Athenea, després de viatjar a diferents cultures de principis de segle, s’enfronta al seu últim repte, impedir que el quart element arribi a mans del pèrfid Alquimista. Més de 18 000 exemplars venuts.

DESOBEDIENTE DE REPENTE, de Sara Cano

Una novel·la fresca i divertida sobre el poder i la capacitat dels joves de canviar el món. L’adolescent més famosa de tots els temps, Marta Chacras, després de la seva etapa presidencial, vol ser una nena normal sense obligacions d’adult. Però la normalitat no està feta per a ella.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...