Esperança en moviment des d’Osca fins a Etiòpia

14 diciembre 2021

Un any més –i ja en són disset- Entarachén- Bosco Global aposta per unes festes de Nadal compartides amb els infants del Centre Juvenil Don Bosco de Mekanissa, a Addis Abeba, Etiòpia. El lema triat per a aquest any proposa una mirada d’esperança, més necessària que mai, tant a Osca com a Etiòpia: “Ens mou l’esperança”

“Ens mou una esperança que ha de ser transcendent, solidària i contagiosa”. Són paraules del salesià oscenc Josan Montull, en la presentació del lema triat per a aquest any com a vertebrador de les diferents activitats de totes les cases salesianes de la Inspectoría de María Auxiliadora, a la qual pertany també la casa d’Osca.

 

Des d’Entarachén- Bosco Global hem volgut fer també d’aquest lema el centre de la nostra campanya Luces por Etiopía, a través de la qual seguim recolzant de manera sostinguda i sostenible la tasca educativa que es realitza al Centre Juvenil Don Bosco del barri de Mekanissa, a la perifèria d’Addis Abeba.

I un any més, també ha estat l’artista Agustín Lorés, de Laboratorio de Ideas, el que ha recollit el guant de la reflexió realitzada i ho ha plasmat a les dotze fotografies del calendari 2022, que ens proposen una reflexió, mes a mes, sobre les motivacions comunes a tots els éssers humans per aquesta esperança: la joia, la il·lusió, l’experiència, la fe….

Són tots “motors” comuns que ens ajuden, en aquests moments més que mai, a no perdre aquesta esperança compartida en una societat i un món més equitatiu i més just. Cada motivació presentada va acompanyada d’una fotografia, tant realitzada per voluntaris de l’ONGD com presentades als diferents concursos de fotografia “Un Viaje a la Esperanza”, retratant realitats que ens recorden aquesta humanitat comuna.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...