Esemtia integra tota la gestió amb Moodle

13 abril 2021

Per edebé

Esemtia, la plataforma digital que permet millorar tots els processos de gestió acadèmica, pedagògica, administrativa i de comunicació de l’escola, completa la seva oferta. Els tràmits es simplifiquen i les qualificacions que es desenvolupen a Moodle es poden sincronitzar d’una forma automàtica en el quadern de notes d’Esemtia.

Un únic ecosistema perfectament integrat

El mòdul acadèmic d’Esemtia s’integra completament amb la resta de mòduls de la plataforma, oferint així a l’escola una solució global única que li permet compartir la informació de manera fluïda, ràpida i segura entre tots els departaments.

El nou entorn està disponible per a docents de qualsevol de les etapes obligatòries, així com per a Batxillerat i Formació Professional. És 100% responsive i permet als docents realitzar tota la gestió acadèmica de manera fàcil i segura des de qualsevol dispositiu desktop, tableta o smartphone.

Una altra de les novetats que inclou l’entorn és la creació de gràfiques de seguiment personalitzades per a cada estudiant que permeten conèixer en tot moment l’evolució acadèmica.

​Integrat amb la gestió administrativa i de comunicació del Centre

La informació generada pels docents es pot comunicar de manera immediata a alumnes i familiars i al mateix temps està accessible perquè el personal directiu i administratiu del Centre desenvolupin els seus processos de gestió.

També et pot interessar …

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Edebé estrena canal de podcast de literatura infantil i juvenil

Amb aquesta finalitat sorgeix #DameLibros, el canal oficial de podcast d’Edebé que desitja apropar-se a mestres, llibreters i lectors amb el desig de consolidar una comunitat que valora i vol continuar impulsant la literatura infantil i juvenil com a eina de desenvolupament i impacte en la formació lectora dels joves.