Esemtia integra tota la gestió amb Moodle

13 abril 2021

Per edebé

Esemtia, la plataforma digital que permet millorar tots els processos de gestió acadèmica, pedagògica, administrativa i de comunicació de l’escola, completa la seva oferta. Els tràmits es simplifiquen i les qualificacions que es desenvolupen a Moodle es poden sincronitzar d’una forma automàtica en el quadern de notes d’Esemtia.

Un únic ecosistema perfectament integrat

El mòdul acadèmic d’Esemtia s’integra completament amb la resta de mòduls de la plataforma, oferint així a l’escola una solució global única que li permet compartir la informació de manera fluïda, ràpida i segura entre tots els departaments.

El nou entorn està disponible per a docents de qualsevol de les etapes obligatòries, així com per a Batxillerat i Formació Professional. És 100% responsive i permet als docents realitzar tota la gestió acadèmica de manera fàcil i segura des de qualsevol dispositiu desktop, tableta o smartphone.

Una altra de les novetats que inclou l’entorn és la creació de gràfiques de seguiment personalitzades per a cada estudiant que permeten conèixer en tot moment l’evolució acadèmica.

​Integrat amb la gestió administrativa i de comunicació del Centre

La informació generada pels docents es pot comunicar de manera immediata a alumnes i familiars i al mateix temps està accessible perquè el personal directiu i administratiu del Centre desenvolupin els seus processos de gestió.

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.