Escapar del Centre Juvenil DOSA?

21 maig 2020

Una escape room, sala d’escapament o quart d’escapament és un joc d’aventura físic i mental que consisteix a tancar a un grup de jugadors en una habitació, on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus per anar desentrallant una història i aconseguir escapar abans que finalitzi el temps disponible (normalment, 60 minuts).

El DOSA Escape Room de Jaén va néixer com a repte de sortir de la sala del món egipci, la biblioteca màgica i el cluedo. “El divendres 28 de febrer, de la mà del grup de preanimadores del Centre Juvenil, comptem amb la participació de petits i grans en un ambient magnífic. Gràcies a tots i l’aventura continuarà”, compartien des de la presència salesiana.

Aquesta iniciativa en el lleure desenvolupa diferents jocs que poden estar ambientat en un escenari completament diferent.

També et pot interessar …

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

Les ‘Bicis solidàries’ d’Elx compleixen una dècada

380 bicicletes han estat reparades en els darrers anys arribant fins i tot a països africans com Guinea-Bissau, Senegal o Uganda a través de diferents ONG, a més de col·laborar amb Aldees Infantils, Creu Roja, Càrites o la Fundació Ángel Tomás.