Enviats, de la ‘solidaritat a la fe’ des de Salesians Córdoba

22 julio 2021

Per Salesians Córdoba.

Per segon any, davant la impossibilitat de fer el tradicional ‘Oratori d’estiu’, un equip de voluntaris de tots els grups de la casa salesiana de ​Córdoba, coordinats des de la Pastoral Juvenil, han posat en marxa de nou el ‘Projecte enviats’.

«Cada setmana durant el mes de juliol portem aliments, articles d’higiene personal, neteja i mascaretes a famílies necessitades derivades des de la Fundació Don Bosco. A més, a totes elles que ho necessiten les ajudem també donant-los suport escolar gratuït als seus fills. Cada dimecres fem els lots i els repartim a casa seva. A més, un altre equip de voluntaris ajuda també a Càritas San Lorenzo, la parròquia veïna», expliquen.

«Igual que l’any passat, el que esperem és que tot això no es quedi només en una ajuda puntual, sinó que gràcies a la coordinació amb la Fundació Don Bosco Salesians Social totes aquestes famílies acabin trobant recursos per sortir de la seva situació de dificultat com ja va passar amb moltes que ajudem l’any passat i que han aconseguit tirar endavant. i tot això gràcies a la solidaritat de molta gent anònima que col·labora generosament portant articles de primera necessitat o donatius», afegeixen.

A més, durant aquests dies, ha coincidit «un altre enviament» molt especial. El passat dissabte 18, a les 20.00h. al pati de l’escola van tenir lloc les confirmacions a Salesians Córdoba. Van ser 35 joves del Moviment Cristo Vive els que van rebre el sagrament a mans del sr. bisbe de Córdoba D. Demetrio Fernández.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...