‘Ens mou l’Esperança’, nou full de ruta per a l’equip inspectorial de Pastoral Juvenil

15 setembre 2021

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar a Sanlúcar la Mayor (Sevilla) durant les jornades del 13 i 14 de setembre la primera sessió del curs 2021/22.La trobada va servir per a l’organització de la Delegació, a més de la programació i el pla de treball conjunt dels ambients d’Escoles, Esplais i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, al costat dels sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe, al costat de la Delegació de Comunicació.

La trobada es va iniciar amb la reflexió sobre “La pedagogia de l’anunci de l’Evangeli” i va permetre la posada en comú de les prioritats salesianes en el context d’avui.

D’altra banda, entre els temes treballats va destacar el diàleg amb don Marcelo Farfán, visitador extraordinari, que va acompanyar els participants per conèixer de primera mà el servei d’aquest òrgan d’animació.

A més d’acompanyar el desenvolupament del lema anual ‘Ens mou l’Esperança’, també hi va haver ocasió de compartir l’estat de diferents iniciatives que es desenvoluparan en els propers mesos com les Jornades de Pastoral o l’estiu salesià.

La propera trobada de l’equip tindrà lloc el 21 d’octubre en sessió on-line.

També et pot interessar …

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Primera trobada online dels Delegats Inspectorials de la Família Salesiana en el món.

Els punts més rellevants per l’acompanyament i l’animació de la Família Salesiana en el món per als salesiana van ser l’eix de la Primera trobada que es va fer online del 6 al 15 d’octubre. Hi van participar salesians membres del Secretariat de la Família Salesiana (FS) i els Delegats Inspectorials de la FS actius en les set Regions del món salesià.

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Salesians Girona celebra la 25ª edició de la setmana de la Infància i la Joventut

Aquesta iniciativa, organitzada per les Plataformes Socials Salesians Sant Jordi, dinamitza Serveis d’Educació Social i Serveis d’Educació en l’Oci destinats als barris de Sta. Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla que va iniciar la seva presència en 1981 i que respon als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana i al sistema preventiu de Don Bosco.