‘Ens mou l’Esperança’ des de l’ADN de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

16 julio 2021

En el matí del 16 de juliol va tenir lloc la trobada virtual del Consell de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora amb el personal dels serveis inspectorials que realitzen la seva tasca diària des de les instal·lacions de Sevilla, València, Barcelona, Córdoba i Alacant.

La trobada, que va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones, va servir per agrair el treball realitzat en les diferents delegacions i ambients durant un exigent curs en el qual la vida ordinària ha hagut de conviure amb les restriccions i mesures sanitàries a causa de la pandèmia Covid-19. La cita va començar amb una pregària d’acció de gràcies i va servir també per donar el tret de sortida al nou lema que acompanyarà el treball del proper curs amb el lema «Ens mou l’Esperança», reflex de l’Estrena del Rector Major, que durant els propers 12 mesos s’omplirà de vida a les diferents comunitats educatives.

Ángel Asurmendi, provincial de la Inspectoria, va aprofitar el moment per valorar el treball realitzat i llançar un missatge d’ànim. «Sou els braços del Consell Inspectorial. Sense vosaltres no seríem res. Entenem que el paper del servei del Consell ha de tenir aquesta prolongació amb vosaltres. Gràcies al vostre servei és possible arribar fins a les diferents cases. Compartiu uns mateixos objectius, inquietuds i línies de treball. El vostre treball és molt important i el desenvolupeu amb professionalitat i eficàcia», compartia en la primera part de la seva al·locució.

Durant el seu missatge el Provincial va convidar a enfortir el pont que uneix les diferents parts del mapa des dels serveis inspectorials. «La vostra tasca té dues direccions, l’animació entre el Consell i les cases, i resulta essencial posar en relleu el vostre treball i animar-vos en aquest moment del curs», afegia sota una mirada esperançadora abans d’inaugurar el curs 21/22.

Posteriorment, Fernando Miranda, Vicari Inspectorial, i Jordi Lleixà, Delegat de Pastoral, van convidar a no oblidar el sentit de la campanya ‘Som U’. «Formem una gran comunitat. Continueu amb aquest esperit i porteu-lo fins el nou lema. Que portem esperança allà on anem. Que acompanyem a les persones i als joves a descobrir el sentit de les seves vides i a trobar-se amb Jesús «, finalitzaven. «La imatge d’avui és molt potent. Veure les vostres cares i la feina que simbolitza ens anima a seguir endavant», compartia Joan Valls, conseller coordinador de les Plataformes Socials. Per la seva banda, Antonio Echeto, Ecònom Inspectorial, emplaçava a recuperar les forces perquè la vida avança i el projecte seguirà necessitant de l’esforç. Amb un «Bon descans i endavant» es baixava el teló de les intervencions.

La trobada va concloure amb el desig de gaudir del temps de desconnexió i seguir cuidant aquestes cites conjuntes per unir des de la distància a totes les persones i equips de treball que comparteixen missió des dels serveis inspectorials.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.