Emergència Covid-19: El Bisbat de Lleida finança dos projectes dels Salesians

23 junio 2020

El Bispat de Lleida va lliurar el passat 17 de juny 82.271,29 euros a nou entitats sociocaritatives de la diòcesis per pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19. Es tracta de la quantitat recaptada per la diòcesi a través del fons que es va crear per aquest motiu en el mes d’abril.

Entre les entitats beneficiades es troben els Salesians a la localitat, que han rebut 8.612,89 € per a finançar dos projectes.

El primer projecte cobrirà part de les despeses per dur a terme l’activitat d’estiu del «casal d’estiu Mercadet i Mercat – Trampolí», que es realitza en un barri amb força dificultats i que acull bastants nois i noies en risc d’exclusió social.

D’altra banda, el segon projecte finançat es destinarà a Bosco Global, l’ONGD salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora, amb delegació a Lleida, en el marc de la campanya “Davant la pandèmia, solidartat global”. En aquest cas, els fons es destinaran a la «Casa d’acollida dels infants més vulnerables de Kandi», un projecte dels Salesians a Benín. En plena crisi per la pandèmia es necessita reforçar l’accés a l’alimentació, medicaments i higiene per contenir el brot epidèmic.

L’acte de lliurament de les aportacions va tenir lloc al Paranimf de l’Acadèmia Mariana-Casa de l’Església. Van participar-hi el bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, i representants de les entitats de la Xarxa Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social.

El bisbe ha agraït a les entitats sociocaritatives de la diòcesi la tasca que han fet aquests mesos des de l’inici de la pandèmia i que mai han tancat les seves portes. La Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Social i Caritativa de el Bisbat de Lleida ha coordinat els seus esforços per vetllar per les persones més vulnerables de la nostra diòcesi i s’ha reunit sis vegades telemàticament des de l’inici de la pandèmia.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...