Elx acollirà la primera professió com a religiós del jove Daniel Sánchez Sabuco

3 septiembre 2021

El proper dissabte 11 de setembre, a les 11.30h, tindrà lloc a la casa salesiana d’Elx, la primera professió com a religiós del jove Daniel Sánchez Sabuco, que donarà aquest pas després de realitzar el seu any de noviciat a Itàlia.

La celebració estarà presidida per Ángel Asurmendi, provincial de la Inspectoria salesiana de Maria Auxiliadora, i comptarà amb la participació de salesians, familiars, companys i amics que donaran suport al jove salesià, sempre amb les mesures sanitàries establertes i respectant l’aforament corresponent, en l’inici de la seva etapa com a Salesià de Don Bosco.

De la mateixa manera que el curs passat, la situació extraordinària ocasionada per la COVID-19 ha requerit l’adopció de mesures alternatives per fer front a aquesta conjuntura sanitària i social. Per aquest motiu, la celebració de la primera professió religiosa dels novicis, celebrada tradicionalment a Itàlia, es veu obligada a desenvolupar-se novament en les inspectories d’origen, traslladant així la seva seu encara realitzant l’esdeveniment durant la setmana del 8 a l’11 de setembre a diferents parts de món. «Estigueu en el meu amor» serà la frase de l’Evangeli de Joan que servirà com a lema per a aquestes celebracions.

Daniel, natural d’Elx, es trobava al país transalpí des del curs passat al desenvolupar el noviciat a Genzano di Roma, una de les quatre seus formatives per a aquesta etapa situades a Europa, on ha compartit formació amb 10 germans de diferents nacionalitats.

«La professió religiosa és un signe de la trobada d’amor entre el Senyor que crida i el deixeble que respon lliurant-se totalment a Ell i als germans. Al comprometre’s públicament amb l’Església, a través del seu ministeri es consagra més íntimament al servei de Déu, el salesià inicia una nova vida que es realitza en un servei de dedicació permanent als joves «. (Art. 23 – Constitucions Salesianes).

«Estem preparant un dia carregat d’alegria al costat de tota la nostra comunitat educativa de Pastoral», comparteixen des de la casa salesiana d’Elx en la prèvia d’aquesta jornada. La celebració podrà seguir-se a través del canal de Youtube de la Inspectoria Salesiana María Auxiliadora i a la pàgina de Facebook de Salesians Elx.

Cal destacar que igualment tornen Daniel García Corral i José Luis García Sobrino, joves pertanyents a la inspectoria germana de Santiago el Mayor (SSM), que realitzaran la seva primera professió a Madrid, el 10 de setembre, a les 18:30 h, a Madrid.

D’altra banda, en la jornada del 7 de setembre està prevista l’acollida dels nous novicis per al curs 2021-2022 al noviciat salesià internacional “San Luis Versiglia” de Genzano di Roma. Allà s’incorporan aquest any, Julio Pedraza Maraver, que va realitzar el prenoviciado a la comunitat de Badalona, i Pablo Faccia Finazzi-Agrò, que el va fer a Sicilia, dos novicis de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX). La comunitat està formada per 11 joves d’Eslovènia, Croàcia, Alemanya, Portugal i Espanya, a més de l’equip de formadors.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...