Els Salesians a Espanya tornen a animar el portal www.mayosalesiano.es com a espai de trobada per a viure el mes de maig en clau mariana i salesiana

30 abril 2021

Per Salesians Comunicació
 

Dir maig a la Família Salesiana és parlar d’un mes especial. És començar a recordar la Mare Auxiliadora, la festa serà celebrada el 24 d’aquest mes, i a organitzar activitats de tot tipus en el seu honor.

L’any passat, coincidint amb l’estat d’alarma i les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia, es va presentar la web  www.mayosalesiano.es per viure aquesta època en clau mariana i salesiana.

En coordinació amb altres grups de la Família Salesiana, es manté l’esquema com a aparador de diferents recursos per a cada dia, amb propostes d’oracions, temes de reflexió per aprofundir en l’espiritualitat mariana, materials per als més petits com làmines per pintar i oracions adaptades, i altres com cançons, vídeos o propostes de pel·lícules referides a la Verge per veure en família.

A més, per cada dia, es proposarà una breu reflexió i aquesta «flor», gest diari, per anar vivint el mes, a més de material per a viure la novena a Maria Auxiliadora.

Durant la Novena, del 15 al 23, informarem de les retransmissions que hi hagi des de diferents cases salesianes, donant la possibilitat de participar des de la distància en una d’elles. I el 24, tindrem també una cita per participar per internet en l’Eucaristia des de la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla.

Però, a més d’aquest web, seran moltes més les iniciatives que s’aniran desenvolupant a cada casa, grup de la Família Salesiana o a les comunitats educativo-pastorals. A les xarxes socials de @SalesianosEs s’anirà fent ressò amb l’etiqueta #maigsalesià per donar visibilitat al que esdevé en les obres.

Un mes de maig especial en què no faltaran moments per expressar l’afecte a Maria, la Mare de Déu de Don Bosco, a la qual en la Família Salesiana anomenem i sentim com Auxiliadora.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...