Els directors salesians aprofundeixen juntament amb el Consell Inspectorial en els materials per treballar el Capítol General 28

5 febrero 2021

Durant la jornada del 5 de febrer, en modalitat on-line, es va dur a terme la tercera trobada de directors del curs 2020/21 que va reunir els membres del Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen les diferents presències salesianes. Un dels elements principals d’aquesta sessió va ser la reflexió sobre la proposta de programa que el Rector Major va compartir per la Congregació després del Capítol General 28.

La trobada va servir també per a la posada en comú d’informacions sobre delegacions i ambients, a més de la feina per grups i la reflexió sobre el nou manual del director salesià presentat en l’última sessió.

D’altra banda, el Provincial, Ángel Asurmendi, va presentar la consulta per a la renovació sobre els consellers Inspectorials, a més de la consulta per al nomenament de directors.

La trobada es va tancar amb informacions sobre la festa inspectorial que tindrà lloc el dissabte 6 de febrer.

Créixer en identitat salesiana a la llum del Capítol General 28

El Rector Major va compartir el passat mes d’abril en una carta dirigida als germans salesians, a la Família Salesiana, als laics compromesos en la Missió Salesiana i als joves animadors, educadors i catequistes que, tot i que el Capítol General 28 no pogués oferir a la Congregació un document que portés per títol «Documents Capitulars», no significava que no hi hagués «un magisteri propi en aquest moment de la nostra rica història congregacional».

«L’Assemblea Capitular, davant la previsió de la clausura anticipada va deliberar que fossin el Rector Major i el seu Consell, elegits en els dies anteriors, els que prenguessin a les seves mans tant les deliberacions capitulars ja aprovades, com les reflexions dutes a terme sobre els dos primers nuclis del tema capitular, i que amb tot això, juntament amb el missatge del Sant Pare, i amb la ulterior reflexió a realitzar en el Consell General, s’oferís a la Congregació la guia per als pròxims anys», així ho compartia don Ángel Fernández en la seva comunicació.

I així va ser. Tot això guia els passos de les Inspectories, i el treball dels directors,  en sintonia i continuació amb el camí de fidelitat que la Congregació ve realitzant.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...