Els delegats de Comunicació avancen en el pla de formació per a comunicar en temps de Còvid.

21 octubre 2021

Més de mig centenar de delegats locals de comunicació de les presències salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora van participar durant el matí del dimecres 20 d’octubre en la sessió formativa per nivells sobre la gestió de pàgines web amb l’objectiu d’adquirir coneixements elementals sobre WordPress i DIVI, avançar en el posicionament i la resolució de preguntes freqüents.

Entre els aspectes tractats es destacà la importància de la pàgina web com una de les principals cartes de presentació per al públic objectiu, més enllà del disseny, revisant en profunditat els aspectes tècnics i certes estratègies digitals per a potenciar el posicionament i el tràfic web.

Itinerari formatiu en comunicació
Aquesta sessió formativa, coordinada per la delegació de Comunicació de la Inspectoria Maria Auxiliadora i oberta a les presències i entitats de la Inspectoria Santiago El Mayor, està immersa en el Itinerari formatiu en comunicació proposat pel curo 2021-22 que va en línia amb els objectius inspectorials, en els que s’insistia en la possibilitat de consolidar la competència en comunicació oferint experiències significatives adaptades a responsables, educadors i destinataris amb sessions formatives presencials i online, dins de les propostes de formació contínua de les delegacions, ambients i serveis inspectorials, per a donar resposta a les necessitats teòriques i tècniques.

Les següents sessions formatives previstes per aquest primer trimestre seran el 18 de novembre i el 14 de desembre i tractaran els temes de la ‘Gestió de ressenyes, acompanyament i atenció d’usuaris’ i la ‘Gestió de xarxes socials. Planificació i medició amb Metricool’. Totes las sessions es faran a través de Google Meet i seran gravades per a posar-les a disposició de tots els delegats de comunicació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...