Alumnes Salesians destaquen en el concurs Big Challenge

14 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

Com cada any, els alumnes de Secundària del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València han participat en el concurs d’anglès Big Challenge, juntament amb altres col·legis de tot Espanya i Europa. Es tracta d’un examen en el qual s’avaluen diferents coneixements relacionats amb la llengua anglesa: ús de l’anglès, reading, listening, writing i coneixements culturals del món anglosaxó. Es tracta d’un test en línia, en el qual es fa ús de les noves tecnologies per a l’aprenentatge de llengües.

Des del Departament de Llengües Estrangeres de l’escola expliquen que «tots els alumnes han obtingut molt bons resultats i agraeixen i feliciten a tots per la seva participació, interès i esforç continuat amb l’anglès». L’alumnat de l’escola Sant Joan Bosco porta obtenint excel·lents resultats, sempre amb participants en les primeres posicions de la taula. En aquesta ocasió també, amb magnífics resultats, diversos alumnes entre els 10 primers de la província en el seu nivell.

El lliurament de premis es va realitzar a l’aire lliure, amb motiu de les mesures sanitàries actuals, on el director de l’escola, Juan Peris, els va dedicar unes paraules valorant l’esforç per aprendre i superar-se dia a dia i les professores de l’anglès els han fet entrega dels diversos regals acadèmics i tecnològics enviats des de l’organització del concurs.

Des de fa 12 anys Salesians La Almunia també participa en aquest gran repte, aquest curs han participat 130 alumnes de Secundària.

Per la seva banda, el passat 30 de gener Salesians Sabadell va fer entrega dels diplomes i premis de l’edició 2019-20 als participants del concurs d’anglès The Big Challenge . L’any passat l’alumnat va participar-hi des de casa i estava pendent fer-ne el lliurament. L’edició d’enguany s’ha dut a terme durant el mes d’abril i l’entrega de premis es realitzarà abans de finalitzar el curs.

The Big Challenge

The Big Challenge és un concurs amb prestigi a tot Europa, en què aquest any hi han participat escoles de molts països, amb un total de 311.059 participants d’Espanya, Alemanya, Àustria, Benelux, França, Itàlia, i Polònia. Aquest concurs on-line és una gran eina de motivació, és igualment l’ocasió pels alumnes de comparar el seu nivell amb el d’una referència nacional. Està disponible per a tots els professors que ho desitgin. És interactiu, amb un disseny atractiu i aprofita les possibilitats de la tecnologia digital per avaluar la comprensió oral de l’idioma.

 
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...