El vídeo impactant sobre els efectes de les festes dels joves en la propagació del virus

6 noviembre 2020

Un curt creat per Willy Suárez per a @culturainquieta i l’Instituto del Cine de Canarias i de Madrid ha generat en les últimes hores un gran impacte en les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria instantània pel seu realisme i el missatge als joves sobre la incidència del coronavirus. El vídeo s’ha convertit en el més compartit i ha rebut milers de bones crítiques per la seva contundència.

 

En les imatges del vídeo + 1, com es titula el curt, es pot veure com un jove, de festa a casa d’un amic, rep la trucada de la seva mare preguntant on està abans de donar-li una trista notícia: la seva àvia s’està morint afectada pel coronavirus. El protagonista, amb la mascareta a la gola i fumant, com els seus acompanyants i en clara actitud d’estar de festa respon «aquí a casa d’en Javi, estudiant, per què?». En aquest moment, la mare li comunica que l’àvia està hospitalitzada per coronavirus i molt probablement «no creuen que passi d’aquesta nit».

«No sabem com ho ha agafat si tots hem tingut molta cura, tu no deus haver anat de festa, oi?», Li pregunta sense resposta la interlocutora. El jove, ja amb aspecte seriós, respon «però si l’altre dia vaig anar a veure-la i estava perfecta», en un clar exemple sobre que la relaxació en les precaucions poden tenir efectes fatals sobre els pares o avis dels joves.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...