El salesià Alejandro Guevara nomenat Delegat del Rector Major com Animador espiritual de l’Associació de Maria Auxiliadora

5 junio 2020

Amb un  comunicat oficial Don Ángel Fernández Artime, Rector Major de la Congregació Salesiana, va comunicar els noms dels nous delegats del Rector Major per a aquells grups que preveuen l’animació espiritual directa dels Fills de Don Bosco. A continuació es mostra el text del comunicat:

Benvolguts germans salesians:

Benvolguts membres de la Família Salesiana, els saludo amb cordialitat i afecte.

Després de la celebració de la GC28 dels salesians de Don Bosco, s’estan produint alguns canvis en els diversos serveis d’animació. Una d’ells fa referència a la Secretaria del Rector Major per a la Família Salesiana.

En aquest sentit, m’agradaria informar a la Família Salesiana al món sobre aquells que seran els delegats del Rector Major per a aquells grups que preveuen l’animació espiritual directa de la nostra part.

Aquests delegats del Rector Major són:

  • P. Joan Lluís Playà, Delegat del Rector Major de la Secretaria de la Família Salesiana; continuarà sent l’Auxiliar Eclesiàstic de VDB (Voluntaris de Don Bosco) i de CDB (Voluntaris amb Don Bosco). Don Joan Lluís ja és conegut per haver treballat en anys anteriors en aquest camp. També el recordem com un bon coordinador de l’Equip d’Espiritualitat de la Família Salesiana.
  • Domenico Nam Nguyen, coadjutor salesià vietnamita, serà el delegat del Rector Major per a l’Associació de Cooperadors Salesians i el Delegat del Rector Major per als antics alumnes de Don Bosco. Domenico coneix molt bé el context europeu i el context italià i, naturalment, és un punt de referència per a la cultura asiàtica. La meva intenció no és europeïtzar o occidentalitzar l’animació de la Família Salesiana, sinó fer-la més universal, i també oferir el gran valor de la vocació del germà salesià en el que li és propi, inclosa l’animació a la Família Salesiana, en particular dos dels seus grups compostos principalment per laics.
  • P. Alejandro Guevara, actualment Delegat de la Família Salesiana de la Província Maria Auxiliadora amb seu a Sevilla (Espanya), serà el Delegat del Rector Major com Animador espiritual de l’Associació de Maria Auxiliadora, acompanyant en primer lloc a l’ADMA PRIMÀRIA de Torí i a partir d’aquí, tota l’Associació en el món salesià. El seu lloc de vida i animació serà Valdocco.
  • P. Pier Luigi Cameroni, Postulador General per a les Causes dels Sants, també formarà part de l’equip de la Secretaria per a enriquir a la Família Salesiana amb la sensibilitat i la perspectiva de la santedat salesiana a la qual tots estem cridats.

Estic molt agraït a aquests quatre co-germans per la disponibilitat i generositat amb la qual van acceptar aquestes tasques; També agraeixo al P. Eusebi Muñoz, al P. Giuseppe Casti i al P. Raphael Jayapalan pel servei responsable i qualificat que han prestat en els últims sis anys a favor de la nostra Família; i espero, durant els propers anys, tant la continuïtat d’una animació animada i bella de tota la Família Salesiana, com aquesta novetat que l’Església i el carisma de Don Bosco ens demanen avui.

Et saludo amb afecte

Ángel Fernández Artime, SDB

Rector Mayor

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...