El projecte personal de vida al centre de la trobada de fe de joves del Moviment Juvenil Salesià de Barcelona

15 marzo 2021

Per Aimar Baquero

Els dies 5 i 6 de març es va realitzar en línia la Trobada de Grups d’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF) Joves del Moviment Juvenil Salesià (MJS) de Barcelona. El tema tractat enguany va ser el Projecte Personal de Vida, i tot allò que l’envolta.

Una setmana abans de la trobada, cada grup de cada casa salesiana va veure alguns vídeos de testimonis que parlaven dels seus projectes de vida. Cadascú explicava el seu testimoni sobre la base de la parella, la vocació o la professió. Se’ls va proposar que mentre veien els vídeos, apuntessin totes les preguntes que sorgissin, per fer-les més endavant als testimonis.

El primer dia de la trobada es van reunir en dues videotrucades diferents, amb alguns testimonis, i durant aquella hora, els testimonis van respondre a les preguntes que els havien plantejat anteriorment.

El dia següent es va dedicar a la feina personal dels joves. Durant el matí es van distribuir en 5 grups amb participants d’altres centres salesians. Se’ls va proposar iniciar el seu projecte personal de vida fent una mirada al seu passat, present i futur, per així construir una base per elaborar el seu projecte personal de vida.

Va ser una experiència enriquidora i propera tot i les dificultats de al moment. Els materials utilitzat va ser de gran utilitat i amb indicacions clares i concises. La predisposició i la transparència dels participants van fer de la trobada, una com qualsevol de les anteriors que s’han realitzat presencialment.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...