El Projecte d’Aprenentatge-Servei a Salesians La Almunia ofereix ‘TICs per a tots’

26 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

TICS per a Tots neix de la necessitat d’ajudar els usuaris de Adispaz en aquests temps de pandèmia.

És un projecte que combina l’ús de les noves tecnologies i el treball col·laboratiu a distància per obtenir un producte que permeti desenvolupar les capacitats cognitives d’una forma lúdica. No són projectes realitzats per Adispaz, sinó amb Adispaz. Fomenta que els joves siguin protagonistes del seu procés d’aprenentatge, aprenent i posant els seus coneixements i habilitats a l’servei dels altres, perquè aquest món sigui una mica millor.

«A Adispaz i a Salesians La Almunia creiem que els nostres xavals són protagonistes del seu procés formatiu i que treballant junts fem que La Almunia sigui un poble millor», expliquen els organitzadors del projecte.

ADISPAZ

És una associació que pretén contribuir, des del seu compromís ètic, amb suports i oportunitats, al fet que les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament i les seves famílies puguin desenvolupar el seu projecte de vida, així com a promoure la seva inclusió com a ciutadans de ple dret en una societat justa i solidària, afavorint el màxim el seu desenvolupament personal, autonomia, inclusió i participació activa en l’entorn comunitari.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...