El Linares Deportivo es conjura al costat dels alumnes salesians per fer història a la Copa del Rei

22 diciembre 2021

Per Salesians Comunicació
 

El Linares Deportivo es va classificar el 14 de desembre passat per primera vegada per als setzens de final de la Copa del Rei en gran després de derrotar l’Alabès. L’equip de Primera RFEF va vèncer aquest rival de Primera Divisió i ara esperen al FC Barcelona, que visitarà Linarejos el dimecres 5 de gener a les 19:30 h.

L’alumnat del col·legi salesià San Agustín va poder gaudir d’una celebració molt especial amb la visita dels jugadors Josema, Andriu i Lolo Guerrero dins de la campanya #ElLinaresSIEMPREvuelveAlCOLEGIO que van convidar a donar suport a l’equip en aquest històric partit.

Esport educatiu salesià

Una mirada a l’entorn dels patis, camps d’esport i poliesportius mostren un gran nombre d’infants i joves que practiquen l’esport, que en formen grup i es reuneixen regularment per aquesta realitat que els convoca i atrau, en allò que posen un gran esforç i se senten responsables del compromís adquirit amb ells mateixos i amb els altres membres del seu equip.

L’esport és educatiu, en la varietat de les obres i presències, quan es troba emmarcat en el Projecte Educativo-Pastoral del Centre, amb uns fins clars i concrets, una estructura definida, més enllà de tota improvisació i animat per persones concretes serioses, responsables i portadores de valors. Aquests elements poden sens dubte validar aquest mitjà educatiu integral que és l’esport amb el seu ric ventall de possibilitats.

Però l’esport també és una estupenda plataforma d’acció pastoral. Hi ha una sèrie d’elements que fan de l’esport un espai de proposta evangèlica i pastoral en clau salesiana per als infants i joves com a capacitat de convocatòria i formació de grup; el desenvolupament de valors com ara l’esforç, la solidaritat, la disciplina, l’altruisme, la preocupació pel treball dels altres; i, la possibilitat de compartir experiències i models didentificació, amb gran sentit de confiança i obertura als membres de l’equip i animadors esportius.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...